Beszállítók Két új üzletágban erősít a Continental

Két új üzletágban erősít a Continental

autopro.hu/Sz.K. | 2017.07.04 14:00

Két új üzletágban erősít a Continental

A CST 2025 növekedési stratégiájának részeként a Continental erősíti Commercial Specialty Tires (CST) csapatát, és intenzívebbé teszi a szoros együttműködést: Matthias Engelhardt és Harm-Hendrik Lange foglalták el a vezetői széket a két újonnan létrehozott pozícióra. Engerhardt lesz a felelőse a földmunkálati gépek abroncsaival foglalkozó ágazatnak, Lange pedig a mezőgazdasági gépek abroncsaiért felel.

Hirdetés

– Azzal, hogy beléptünk az építészeti és bányászati iparágakba, már fontos lépéseket tettünk afelé, hogy elérjük a növekedési stratégiai céljainkat, és kiterjesszük fő tevékenységeinket az anyagmegmunkálásról a szegmens széleskörű ágazataira. Jelenleg azonban a fókuszunk az ügyfeleinken marad. Biztosítani szeretnénk a személyre szabott, kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat minden szegmensben. Ügyfeleink szükségletei teljesen különbözőek, ezért döntöttük el, hogy befektetünk ezen ágazatokba, amelyekhez az új vezetők tudása és tapasztalatai azért szükségesek, hogy biztosítsák ügyfeleinknek a legjobb minőségű szolgáltatásokat, mind a telephelyen belül, mind pedig a terepen – mondta Enno Straten, a CST feje.

Mielőtt csatlakoztak a Continentalhoz, mindkét szakember jelentős szakértelmet szerzett a vonatkozó üzletágban. Engelhardt a Bridgestone Németországnál dolgozott, nagyjából 24 évig, legutóbb, mint szenior menedzser. Lange a mezőgazdasági üzletágban szerzett tapasztalatot a John Deere-nél.

Kiemelt Partnereink