Beszállítók Főként oktatási intézményeket támogat a Knorr-Bremse

Főként oktatási intézményeket támogat a Knorr-Bremse

autopro.hu/W.A. | 2016.12.15 14:15

Főként oktatási intézményeket támogat a Knorr-Bremse

A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. idén 17 millió forint támogatást adott kilenc intézménynek jótékonysági programján keresztül.

Hirdetés

A globális piacvezető fékrendszer gyártó Knorr-Bremse Global Care e.V. elnevezésű jótékonysági szervezete idén is meghirdette Local Care elnevezésű programját, melynek keretében a vállalat dolgozói önkéntesként helyi intézmények, alapítványok javára fordítandó fejlesztési projektek támogatására nyújthatták be pályázataikat. Idén kilenc intézmény nyert el támogatást a pályázaton.

A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. kecskeméti telephelyén és budapesti R&D Központjában dolgozó önkéntesek által képviselt összesen kilenc általános iskola, bölcsőde és alapítvány részesült összesen közel 55 ezer euró támogatásban. Kecskeméten a Klapka utcai Bölcsőde, a Mozgássérült Fiatalokért Alapítvány, a Kecskeméti Zrínyi Ilona Általános Iskola - II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolája, a Kecskeméti Bolyai János Gimnázium, a Kecskeméti Főiskola Petőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola, a Kecskeméti Széchenyi Városi Arany János Általános Iskola, a Kecskeméti Vásárhelyi Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti iskola, Budapesten a Budafok-Tétényi Baross Gábor Általános Iskola és a Németvölgyi Általános Iskola kapott támogatást infrastruktúra fejlesztésre, egészségmegőrzésre, oktatási eszközök beszerzésére.

A Knorr-Bremse jótékonysági szervezete, a Knorr-Bremse Global Care e.V. 2015-ben ünnepelte 10 éves fennállását. Az elmúlt több mint 10 évben a szervezet 170 projektet támogatott 50 különböző országban és így több mint 500 ezer rászorulóhoz jutott el segítség a szervezeten keresztül világszerte. A Global Care a fenntarthatóság mellett kötelezte el magát, erre utal „Segítsük az embereket, hogy tudjanak magukon segíteni” mottója is. A nyerters pályázók ennek megfelelően a támogatást iskolaudvarok felújítására, kültéri sporteszközök beszerzésére, tornatermek felújítására, bölcsődék udvarának megújítására, szabadtéri játékok beszerzésére, mozgássérült fiatalok közösségi terének fejlesztésére, és szemléletes oktatás fejlesztésre fordíthatták.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink