Beszállítók Félévszázadot töltött el ugyanazon a munkahelyen

Félévszázadot töltött el ugyanazon a munkahelyen

autopro.hu/P.M. | 2019.06.12 12:11

Félévszázadot töltött el ugyanazon a munkahelyen

Míg korábban máshogy nem is tudták elképzelni, ma már ritkaságszámba megy, ha valaki ilyen lojális. A szombathelyi TDK a legrégebbi dolgozóit ünnepelte, köztük egy olyan munkatársat, aki 49 éve dolgozik a vállalatnál.

Hirdetés

A legrégebbi munkatárs 49 éve dolgozik az idén 25 éves évfordulóját ünneplő szombathelyi TDK-nál. Többek között ez is kiderült a szombathelyi TDK Hungary Components Kft. Törzsgárda Díjátadóján, amelyen a vállalat leghűségesebb munkatársait ünnepelték.

Hallott már a jobhopper jelenségről? Ez a magyar cégek egyik rémálma: a dolgozók akár pár ezer forintért pluszért munkahelyet váltanak. Erről a jelenségről, és annak megoldásairól személyügyi szakemberekkel beszélgettünk. Kattintson a kiemelt szavakra és olvassa el a cikket!

Összesen 212 TDK munkatárs vehette át a TDK Törzsgárda tagoknak járó elismeréseket – írja az ugytudjuk.hu. Közülük külön díjazták azt a 29 dolgozót, akik az épp idén negyedszázada indult „új TDK” kezdetétől, sőt, többségük már azt megelőzően, a TDK elődcégeinél részt vállaltak a vállalat életében.

Az idén köszöntött 212 törzsgárda tag közül a 25 éves évfordulósokon kívül idén 39-en ünnepelték a 20 éves, 60-an 15 éves, 84-en pedig 10 éves jubileumot.

– Ők alkotják a vállalat gerincét. Ők tanították be a TDK indulásakor az újonnan érkezőket, így biztosítva a folyamatosságot – emelte ki Takács Balázs, a TDK Hungary Components Kft. ügyvezető igazgatója.

A TDK Hungary Components Kft. a tokiói székhelyű TDK konszern tagja. A szombathelyi üzemben alumínium elektrolit kondenzátorokat, fojtótekercseket és zavarszűrőket gyártanak.

(Fotó: TDK, Facebook)

Hirdetés

Kiemelt Partnereink