Beszállítók Egy- és duplasoros kúpgörgős csapágyakat fognak gyártani Debrecenben

Egy- és duplasoros kúpgörgős csapágyakat fognak gyártani Debrecenben

autopro.hu/P.M. | 2019.01.18 14:50

Egy- és duplasoros kúpgörgős csapágyakat fognak gyártani Debrecenben

Schaeffler AG debreceni telephelyén az új gyártócsarnok avatását és a Schaeffler Debrecen 20 éves fennállását ünnepelték.

Hirdetés

80 millió eurós befektetéssel egy rendkívül modern, 22 ezer négyzetméter alapterületű épület készült el, amelyben autóipari felhasználásra fognak egy- és duplasoros kúpgörgős csapágyakat gyártani. Szűk kétéves építkezés után az új termelőterület üzembehelyezésével 50 százalékkal nő a termékekből legyártott mennyiség.

Egy- és duplasoros kúpgörgős csapágyakat fognak gyártani Debrecenben
Kattintásra képgaléria nyílik

Január 16-án, a megnyitóünnepségen a partnerek és munkatársak mellett részt vett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és dr. Papp László, Debrecen város polgármestere. Szabó Péter, a Schaeffler Debrecen ügyvezető igazgatója köszöntötte a vendégeket. Schaeffler részről pedig Andreas Schick, a Schaeffler AG Igazgatótanácsának tagja, termelésért, logisztikáért és beszerzésért felelős vezérigazgatója, valamint prof. dr. Rainer Lindner, Közép- és Kelet-Európa / Közel-Kelet és Afrika szubrégió vezetője vettek részt az eseményen más meghívottak mellett.

Debreceni telephelyükön jelenleg több mint 1400 munkatársat foglalkoztatnak. Ezt a számot 2020-ig a helyi gyártási kapacitások bővítésével több mint 500 új munkahellyel növelik.

Kiemelt Partnereink