Beszállítók Denso, Hajdu, Autoliv, Apollo az év befektetői között

Denso, Hajdu, Autoliv, Apollo az év befektetői között

MTI | 2015.03.20 08:44

Denso, Hajdu, Autoliv, Apollo az év befektetői között

Átadták az Év Befektetője díjakat a Befektetői Gálán - számos járműipari vállalat részesült elismerésben.

Hirdetés

A nyolc kategóriában kiosztott elismeréssel a Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) azokat a cégeket díjazta, amelyek a tavalyi év beruházási döntéseivel és eddigi elkötelezett magyarországi tevékenységükkel kiemelten járultak hozzá a magyar gazdaság fejlődéséhez.

Frank Kohrs, az Autoliv európai biztonságiöv-gyártásért felelős alelnöke (j) átveszi az év legtöbb munkahelyet teremtő vállalata díjat (MTI Fotó: Máthé Zoltán)



A rendezvényen Szijjártó Péter miniszter úgy fogalmazott, "a nemzetgazdaság lelkét" a kis- és közepes vállalkozások alkotják, mivel ők foglalkoztatják a Magyarországon dolgozó emberek mintegy háromnegyedét.

Az Apollo Tyres Kft. és a Hajdu Autótechnika Zrt. mellett a gálán díjat vehetett át az év legnagyobb volumenű bővítéséért a Denso Gyártó Magyarország Kft., az év legtöbb munkahelyet teremtő vállalataként az Autoliv Hungary Kft., az év legnagyobb regionális szolgáltató központját létrehozó vállalatként a GE Hungary Kft., az év legnagyobb mértékben bővülő regionális szolgáltató központjáért az IT Services Hungary Kft. és az év K+F beruházójaként a Nokia Solutions and Networks Kft. Az év befektetőbarát ipari parkja a Miskolc Déli Ipari Park lett.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink