Beszállítók A Turo a Contival együtt kínál kulcs nélküli mobilitást

A Turo a Contival együtt kínál kulcs nélküli mobilitást

autopro.hu/Sz.K. | 2019.01.06 08:28

A Turo a Contival együtt kínál kulcs nélküli mobilitást

A Continental autóipari beszállító és a Turo autómegosztó vállalat bejelentette együttműködését, melynek célja, hogy instant mobilitást kínáljanak ügyfeleiknek egy új alkalmazáson, a Turo Go-n keresztül. Az applikáció használói telefonon keresztül, egy gombnyomással kinyithatják a kölcsönzött autókat.

Hirdetés

A német Continental és az amerikai Turo autókölcsönző újdonsága, hogy a fogyasztók okostelefonon keresztül tudják kinyitni a kikölcsönzött autót, vagyis így megspórolható a kulcsok személyes átvétele. A Turo Go Los Angelesben debütált a Los Angeles-i Autószalonon, és a következő hónapokban kezdi terjeszkedését az újabb piacok felé.

– A megosztott mobilitás egyre elterjedtebbé válásával a technológiánk egyszerű, személyre szabott és biztonságos közlekedési módot nyújt ügyfeleink millióinak mondta Jennifer Wahnschaff, a Continental intelligens közlekedési rendszerek részlegének vezetője az autószalon alkalmával.

– Örömmel mutatjuk be a Turo Go-t, mely lehetővé teszi, hogy ügyfeleink lefoglalják, megtalálják, és kinyissák autóinkat az alkalmazáson keresztül. A Turo Go egy lépéssel közelebb visz minket afelé a jövőképünk felé, hogy bárhol, bármikor rendelkezésünkre álljon egy autó – magyarázta Andre Haddad, a Turo vezérigazgatója. – A Turo Go bevezetésével vállalatunk közönsége széles körben dönthet az utazás módjáról, akár egyedi helyzetéhez is rendelheti az autót, találkozhat az autó előző bérlőjével, hogy megkapja a kulcsot, vagy az alkalmazáson keresztül is kinyithatja az autót.

A Continental Kulcs, mint szolgáltatás megoldása zökkenőmentes felhasználói élményt nyújt a biztonságos járműhasználat során, mivel nincs szükség kézzel fogható kulcsra, ráadásul számos autómárka modelljeihez használható. Autóba integrálásával nem lesz több elveszett kulcs, mivel a kulcs maga a telefon.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink