Beszállítók A Kayser európai alternatívát jelent

A Kayser európai alternatívát jelent

Kayser Automotive Hungária Kft. | 2017.06.08 11:27

A Kayser európai alternatívát jelent

A kiemelt járműipari központok mellett Komárom gazdagságában is egyre jelentősebb szerepet töltenek be az autóipari beszállítók. Ennek egyik legékesebb példája a német tulajdonban lévő Kayser Automotive Hungária Kft., amely évről évre felülmúlja saját teljesítményét és az elmúlt évtizedben a térség egyik meghatározó munkáltatójává vált. Utóbbi nem feltétlenül csak a számokban mutatkozik meg: a Kaysernél dolgozni nemcsak lehetőséget, de egyre nagyobb presztízst is jelent.

Hirdetés

Az elsősorban műanyag autóipari alkatrészekre, vezetékrendszerekre specializálódott Kayser 2003 óta van jelen Komáromban, 2012-ben pedig újabb nagyszabású beruházással bővítette gyártóüzemét, jelenleg közel 500 munkatárs tervénykenykedik a vállalatnál. Termékei a külső szemlélő számára többnyire láthatatlanok, szerepük azonban elengedhetetlen a járművek működtetésében, mint például: regenerálóvezetékek, szellőztetővezetékek, üzemanyagvezetékek. Legtöbbjüket a prémium szegmens modelljeibe építik be. Partnereik között megtalálható a Daimler, a Volkswagen és a BMW-csoport mellett szinte minden jól ismert márka.

A Kayser anyavállalata több mint 300 éves múltra tekint vissza, és a mai napig családi tulajdonban lévő vállalkozás. Az évek során kialakult hagyományok és értékek a komáromi gyár működését, mindennapi életét is meghatározzák. A Kayser nagyra értékeli a teljesítményt és a lojalitást, ügyfeleinek elégedettségét minőségi munkaerőbázis kialakításával igyekszik biztosítani. Ez az egység ugyanakkor nem egyformaságot jelent: a vállalkozás mindig is az egyént helyezte a középpontba, tiszteletben tartva az egyéniséget és a személyiségben rejlő alkotó erőt. Éppen ezért teret ad a munkavállalók saját ötleteinek megvalósítására és ehhez inspiráló környezetet teremt.

Az elmúlt időszakban a vezetőképzés is egyre hangsúlyosabbá vált a Kayser életében, melynek célja, hogy munkatársaik megfelelően koncentrálhassanak feladataikra, és családias légkörben, ugyanakkor jól szervezett menedzsment támogatásával tehessék ezt meg. Tudatos szervezetfejlesztési stratégia mentén lehetőséget kapnak a tehetséges munkatársak is a fejlődésre és az előrejutásra. A nemzetközi és hazai trendek figyelembevételével a vállalat vezetése nagy hangsúlyt fektet a munkatársi elkötelezettség növelésére és a munkaerő megtartására. Ehhez elengedhetetlen a folyamatos és nyílt kommunikáció a szervezeten belül és azon kívül egyaránt.

Az erkölcsi megbecsülés mellett az anyagi elismerés is megmutatkozik a munkatársak felé: a bérek folyamatosan reagálnak a piaci változásokra, és nem csak regionális viszonylatban tartoznak az élmezőnyhöz. A fiatal vezetés ugyanakkor kiemelt figyelmet fordít arra is, hogy az itt dolgozók ne csak munkahelyként tekintsenek a Kayserre, hanem egy olyan összetartó közösségként is, amely az élet számos területén támogatja őket.

További információk:

www.kayser-automotive.com

facebook.com/kayserungarn

Hirdetés

Kiemelt Partnereink