Új üzem- és új logisztikai csarnokot épít az LUK Savaria

A megnövekedett termelési igények miatt új csarnokrészt alakítanak ki 2018 közepéig Szombathelyen. A tervezett 3500 négyzetméteren szerszám-, célgép-, és ívrugógyártás kap majd helyet. Emellett 2019-re egy új logisztikai csarnokot is átadnak, és egy 1000 férőhelyes parkolót is építenek.

Szerző: autopro.hu/W.A. | 2017.08.11. 10:34

Megalapozta a további növekedés lehetőségét a Melecs Győrben

A következő években akár a jelenlegivel megegyező méretű gyártócsarnokot is építhet az elektronikai-, világítástechnikai eszközöket gyártó Melecs azon a 15 ezer négyzetméteres területen, amelyet a győri ipari parkban található telephelye mellett vásárolt a közelmúltban. Hogy mire alapozták a stratégiai döntést, arról kérdeztük Tóvizi Szilveszter ügyvezetőt.

Szerző: Wurmbrandt András | 2017.08.10. 11:10

Magyarország is új ágazatvezetőt kapott az Apollo Vredesteinnél

Átalakul az Apollo Vredestein európai értékesítési szervezete. A vállalat jelentős terjeszkedésbe kezdett Európában, ezért döntöttek három új régiós vezető kinevezéséről. A növekedésben kulcsszerepet szánnak a Gyöngyöshalászon felépített magyar gyárnak is.

Szerző: autopro.hu/W.A. | 2017.08.03. 06:27

Felemelte éves bevételi célját a Kuka

A jó első fél évi számok nyomán az idén jelentős bevétel- növekedéssel számol a Magyarországon is jelen lévő német Kuka iparirobot- és berendezésgyártó vállalat.

Szerző: MTI | 2017.08.02. 15:27

Magyarországra támaszkodva dolgozik az elektromos mobilitás elterjesztésén a Siemens

A Siemens az elektromos meghajtású légiközlekedésben is szeretne piacvezető lenni, épp ezért dolgozunk olyan hajtásrendszerek és integrált akkumulátorok fejlesztésén, amelyek a lehető legkisebb tömeg mellett képesek a legmagasabb teljesítményre– mondja interjúnkban Dale A. Martin, a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Szerző: Uzoni Ábel | 2017.08.02. 06:25

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink