Best Practice Új szabvány az autóiparban – Ismerje meg ön is!

Új szabvány az autóiparban – Ismerje meg ön is!

autopro.hu | 2016.11.04 12:00

Új szabvány az autóiparban – Ismerje meg ön is!

Az IATF 2016. október 1-jén adta ki megújult autóipari követelményrendszerét, immáron a saját nevével fémjelezve, IATF 16949:2016 néven. A Vincotte, egy nemzetközileg elismert tanúsító testület ennek kapcsán tart rendezvényt az autóiparban tevékenykedő vállalatok számára.

Hirdetés

Az új előírás megjelenése azt jelenti, hogy valamennyi ISO/TS 16949:2009 szerint tanúsított vállalatnak át kell állnia az új IATF 16949:2016 szerinti szabványra 2018. szeptember 14-ig, hiszen akkor valamennyi ISO/TS 16949 szerinti tanúsítvány érvényét veszíti. Az átállás megfelelő ütemezése érdekében 2017. október 1. után már csupán az új szabvány szerint lehet auditokat végezni. Tehát az érintett beszállítóknak legfeljebb 1 évük van felkészülni, és megfeleltetni rendszerüket az új előírásoknak.

A szakmai nap alkalmával egy autóipari (ISO/TS 16949) auditor, valamint egy felkészítőként is tevékenykedő tréner osztják meg Önökkel, hogy hogyan látják az új követelményeket tréner, felkészítő, illetve auditor szemmel. Ismertetik az új szabvány nyújtotta lehetőségeket és kihívásokat, felhívják a figyelmet a - tapasztalataik alapján – kritikus területekre, illetve fontosabb fejlesztési lehetőségekre.
A program végén a pódiumbeszélgetés és az azt követő ebéd remek alkalom kérdéseik feltevésére, vagy akár egy rövid személyes egyeztetésre.
Jöjjön el Ön is, hogy megismerje az új követelményeket úgy, ahogy a szakértők látják!

További információ és jelentkezés itt!

Kiemelt Partnereink