Beszállítók Új önindítót dobtak piacra

Új önindítót dobtak piacra

autopro.hu/Sz.K. | 2018.12.06 10:06

Új önindítót dobtak piacra

Új önindítót dob piacra az AS-PL. A termék, ami nem mellesleg több Hyundai és Kia modellel is kompatibilis, csúcstechnológiás eljárásokkal készült.

Hirdetés

Újabb taggal bővült az AS-PL kínálata, az önindító az AS márkanév alatt fog futni. Az S3102S indexszámmal futó önindító a Standard termékcsoporthoz tartozik, mellyel a márka a megbízhatóságra helyezi a fókuszt.

A termék a Hyundai Centennia, Coupe, Highway, Santa Fe, Sonata, Terracan, Trajet, XG250, XG300, XG350 modelljeiben, illetve a Kia Carnival, Opius és Sportage modelljeiben alkalmazható.

A lengyel AS-PL több mint 15 ezer különböző terméket kínál, összesen közel 200 ezer iktatószámmal. A termékeket három termékcsoportba, az Economy, a Standard és a Premium kategóriába osztják. Az alkatrészek személygépkocsik, teherautók, mezőgazdasági gépek, hajók, motorbiciklik és ipari gépek mechanikájában is alkalmazhatóak.

A kínált eszközök szigorú tesztfolyamaton mennek keresztül. A jelenlegi piaci elvárásoknak megfelelő, megbízható alkatrészeket a legkorszerűbb gyártási technológiákkal készítik, mely a vállalat számára a legfontosabb cél és kihívás. Minden generátort és önindítót speciális gépeken tesztelnek, melynek eredményeit a vevők a csomagoláson is láthatják.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink