Best Practice Professzionális tárolók a Conductive Kft.-tól

Professzionális tárolók a Conductive Kft.-tól

Conductive Kft. | 2018.06.05 14:22

Professzionális tárolók a Conductive Kft.-tól

A Conductive Kft. több, mint másfél évtizedes tapasztalatával mindig igyekszik partnereinek a legmagasabb minőséget kínálni. Szeretnénk három megbízható ládacsaládot a figyelmébe ajánlani, melyben nem fog csalódni. Minden terméket tesztelhet, így valóban olyan megoldást választhat, ami tökéletesen megfelel igényeinek.

Hirdetés

lightline-ládacsalád

Ez a könnyű, Euro-szabványnak megfelelő termékcsalád, nagyon sokoldalúan felhasználható. A dupla falú megerősítésének köszönhetően nagyon stabil, az ergonómikus megfogó-fül kialakítása pedig ideálissá teszi a manuális kezelést, ugyanakkor a láda az automata raktárakban is kiválóan teljesít.

basicline-ládacsalád

A basicline minőségi termékcsalád, legyen szó élelmiszeripari, vagy Non-Food területen való felhasználásról. A könnyű, ugyanakkor nagyon erős, Euro- normának megfelelő tárolók számos variációban elérhetőek, ezért bármilyen felhasználási területen megállják ahelyüket. Különböző fenékkialakítás, oldalkialakítás, fogantyú választható, az igényeknek megfelelően, illetve az ezekhez igazodó kiegészítők is elérhetőek.

silverline-ládacsalád

A ládacsaládok vezető tagja a silverline tárolók, a megerősített és a piaci igények szerint fejlesztett ládafenékkel teljesítik a raktár és áruszállítás logisztikájának igényeit. A görgősoron is alkalmazható tárolók minden modern raktártechnikai kihívásnak megfelelnek.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink