Best Practice Oldószeres tisztítás zárt rendszerben – univerzális és költséghatékony megoldásokkal

Oldószeres tisztítás zárt rendszerben – univerzális és költséghatékony megoldásokkal

2016.05.24 10:06

Oldószeres tisztítás zárt rendszerben – univerzális és költséghatékony megoldásokkal

Üzleti filozófiánk lényege, hogy az adott lehetőségeket, környezetet tökéletesen felmérve, a partnereink igényeinek maximálisan megfelelő, költséghatékony megoldásokat nyújtsunk a környezetvédelmet, és az innovatív megoldásokat figyelembe véve.

Hirdetés

1886-ban Wilhelm Jäkle gyógyszerész családi vállalkozásként alapította CSC Jäklechemie GmbH & Co.KG-t, ami napjainkban a német vegyipari disztribúciós piac meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát.

CSC Jäklekémia Hungária Kft. 2002 óta nyújt egyedi szolgáltatásokat az oldószerees tisztításban. Jelen vannak Németországban, Csehországban, Szlovákiában, valamint Észak-Amerikában és Kínában.

A megmunkálás során az alkatrészekre ragadt különböző nagyságú forgácsokat, sorjákat, a közvetítőközeg-maradványokat és egyéb szennyeződéseket speciális technológiával zártrendszerű mosóberendezések alkalmazásával távolíthatjuk el. Ezek a berendezések felszereltségüktől függően gőz- és vákuum-, valamint ultrahangos technológiával is működhetnek a kívánt eredmény érdekében. A tisztítás és zsírtalanítás ugyanazzal az anyaggal egy munkakamrában történik. Cseppmentes, foltnélküli száradás, tökéletes zsírtalanítási eredmények, amibe a bonyolult geometriájú alkatrészek is beletartoznak.

Specialitások üzletág

  • Felülettisztítás vizes bázisú és zárt oldószeres rendszerben
  • Szilán alapú hidrofobizáló építőipari kemikáliák
  • Speciális szintetikus hőközlő folyadékok
  • Komplex vegyipari profil elemzése szakmai szempontok alapján
  • Single Sourcing szolgáltatások, akár területekre lebontva is
  • Meglévő folyamatok átvilágítása, és költséghatékonyabbá váltása
  • Környezettudatós, emisszió csökkentő megoldások
  • Támogatás pályázati anyagok elkészítésében
  • Speciális és commodity anyagok raktáron tartása, konszignációs raktár
  • Folyamatos szakmai együttműködés, segítségnyújtás, szakértő kapcsolattartó

Stabilizált oldószerek szerepe a tisztítási folyamatban

Klórozott szénhidrogéneket (Dowper MC™) és modifikált alkoholokat (Dowclene 1601™) használnak azokon a területeken ahol magasak a tisztasági követelmények és fontos a költséghatékony üzemeltetés. Egyre szélesebb körben elterjedtek köszönhetően erős oldóképességüknek és gazdaságos felhasználhatóságuknak. Azonban a használat alatt az oldószerek szennyeződnek, savasodnak, ami nagyon gyors korrózióhoz vezet az ipari mosó berendezésekben, valamint rontja a tisztítás hatékonyságát is. Ahhoz hogy ezeket a problémákat elkerüljük, megelőzzük vizsgálni és stabilizálni kell az oldószert az üzemeltetés alatt.

Ezzel folyamatosan a kívánt állapotban tarthatjuk oldószerünket és egyúttal védjük is a nagy értékű beruházásunkat, az ipari mosó berendezésünket, valamint rengeteg időt és költséget takarítunk meg azzal, hogy az oldószert nem kell lecserélni elég, ha hozzáadunk az általunk forgalmazott stabilizáló adalékból.

A Jäklekémia Hungária Kft. a Safechem™ hivatalos magyarországi disztribútora. Minden általunk forgalmazott oldószer, legyen az klórozott szénhidrogén (Dowper MC™) vagy modifikált alkohol (Dowclene™) már eleve stabilizáltan érkezik a megrendelőhöz. Az anyag biztonságos körülmények között, zártrendszerben marad és a forgalmazó pedig gondoskodik az elhasznált anyag elszállításáról és megsemmisítéséről. Minden egyes partnerünknél oldószerképzést tartunk, amelynek keretein belül megmutatjuk, hogyan kell vizsgálni az oldószer állapotát és adott esetben mennyi stabilizálót kell adagolnunk a kívánt eredmény eléréséhez. Partnereinknek lehetősége van évi egy esetben egy ingyenes laboratóriumi vizsgálatra is, ami teljes képet nyújt az anyag állapotáról.

Csökkentse költségeit, védje a berendezéseit, kérje ingyenes helyszíni szaktanácsadásunkat!

(x)

Hirdetés

Kiemelt Partnereink