Best Practice MobileIron Iron Partner minősítést és Marketing Excellence díjat kapott az S&T Consulting

MobileIron Iron Partner minősítést és Marketing Excellence díjat kapott az S&T Consulting

S&T Consulting Hungary Kft. | 2017.05.30 14:17

MobileIron Iron Partner minősítést és Marketing Excellence díjat kapott az S&T Consulting

A MobileIron és az S&T Consulting Hungary Kft. bejelentette, hogy az S&T Consulting megszerezte a MobileIron - vállalati mobileszközmenedzsment szolgáltató - két fontos elismerését. Az Iron Partneri cím a magas minőségű szakmai munka és kiemelkedő üzleti sikerek után jár, míg a Marketing Excellence cím egy nyilvánosan is publikált értékes esettanulmánynak köszönhető.

Hirdetés

Ma a legtöbb vállalat már mobileszközöket használ a kommunikációra, és sok esteben a céges- és a magánhasználatú mobiltelefonok is összefonódnak. Ez számos IT biztonsági kockázatot felvet, melyet a cégeknek kezelniük kell. Ráadásul egyre újabb és újabb támadások és vírusok jelennek meg a mobilkészülékekre is, melyeket naprakész eszközökkel kell kivédeni. Ebben a gyorsan változó környezetben az egyik legerősebb szereplő a MobileIron a mobileszköz védelem területén.

Az S&T Consultingnál szem előtt tartjuk, hogy ügyeleink számára naprakész és professzionális megoldásokat ajánljunk. Ezért vettük fel portfolióinkba a MobileIron megoldásait is, mondta Kunos Imre az S&T IT biztonsági vezetője. A MobileIron megoldásainak széleskörű alkalmazását és elismertségét jelzi az is, hogy kiemelt ügyfelünk, a MOL is a MobileIront választotta az intranet és e-mail mobil eszközről történő biztonságos eléréséhez, tette hozzá a szakember.

Mobilról ma már nagyon könnyű számos alkalmazást használni. Pont az egyszerűsége miatt, illetve azért mert a felhasználók mobilon még nem elég óvatosak és biztonságtudatosak, könnyen olyan tartalmakat engedélyezhetnek, melyek behatolhatnak a cég informatikai rendszerébe, és veszélyeztethetik a vállalati adatokat. Amennyiben például védelem nélkül kitükrözik a céges kontaktlistát a telefonra, a mobilra telepített (Play Store-ból, AppStore-ból) alkalmazások hozzáférhetnek ezekhez az adatokhoz, rossz esetben tovább is küldhetik azokat egy adathalász szerver irányába. Amennyiben fontos céges dokumentumokat kezelnek a cégnél mobilról, vagy telefonnal töltik le és továbbítják a dokumentumokat, a megfelelő védelemre még inkább szükség van. Ráadásul a mobileszközök használatával jelentősen növelhető a produktivitás, így veszélyei miatt nem célszerű kizárni a munkafolyamatokól, hanem a megfelelő eszközökkel érdemes kezelni őket. Az S&T Consulting ezért is tartotta kiemelkedően fontosnak, hogy a mobileszköz menedzsmenthez értő szakértőgárdát alakítson ki, melyet a MobileIron most két díjjal jutalmazott.

Az S&T Consulting Hungary Kft. információtechnológiai tanácsadást, IT megoldások szállítását és integrációját, valamint testre szabott, egyedi fejlesztéseket kínál ügyfeleinek. Portfoliója a vállalatirányítási és szoftver szolgáltatási megoldásoktól, az ipari termék-életciklus menedzsment rendszereken és az IT biztonsági megoldásokon át az IT infrastruktúrák teljes köréig (aktív hálózatok, szerver- és tárolórendszerek, virtualizáció, mentés, archiválás, stb.) terjed. Ügyfelei magyarországi és nemzetközi nagy- és középvállalatok, elsősorban a pénzügyi, telekommunikációs, ipari és közmű szektorokból, valamint az állami intézmények közül. Az S&T Csoport tagjaként Magyarországon kívül további 20 országban áll ügyfelei rendelkezésére.

www.snt.hu

Hirdetés

Kiemelt Partnereink