Best Practice Ismerje meg az aktuális járműipari követelményeket!

Ismerje meg az aktuális járműipari követelményeket!

autopro.hu/P.M. | 2016.07.26 16:03

Ismerje meg az aktuális járműipari követelményeket!

2016. szeptember 20-21 között ötödik, jubileumi alkalommal rendezik meg az Autóipari Beszállítói Konferenciát Győrben az ETO Park Hotelben. A konferencia első napján a résztvevők a nagy múlttal rendelkező, méltán népszerű Audi Hungaria Motor Kft. gyártó üzemébe nyerhetnek bepillantást.

Hirdetés

A gyárlátogatást követően a résztvevők három, párhuzamosan zajló workshop keretében vitathatják meg az aktuális gépjárműipari követelmények alkalmazását. Az estét egy gálavacsora zárja az előadókkal.

A konferencia második napján a magyar gépjármű és alkatrészgyártó cégeinek neves szakemberei tartanak előadásokat a gépjárműipari követelmények küszöbön álló változásairól és az iparág előtt álló aktuális kihívásokról.

Nina-Kandler-Schmidt (Quality Assurance, Supplier Quality Management), az Audi Hungaria Motor Kft. kockázatalapú beszállítómenedzsmentjéről tart előadást, míg a Robert Bosch Elektronika Kft. válaszát a gépjárműipar változó követelményeire Tárai Gábor (Head of Main Department QMM Vice President) ismerteti.

A Mercedes-Benz munkatársai az ISO 9001:2015-ös és a TS 16949 hamarosan megjelenő újdonságairól, illetve a vásárolt alkatrészek buktatóiról és változásairól tartanak előadást.

Idén először megkérdezik egy francia és egy japán autóipari beszállító véleményét a német vevőspecifikus követelmények teljesítésének kihívásairól is.

A nap végén a résztvevőknek lehetőségük lesz feltenni kérdéseiket, melyeket az előadók pódiumbeszélgetés formájában vitatnak meg a közönséggel és egymással.

A konferencia résztvevőinek a szeptember 20-án megjelenő VDA 5 – A vizsgálati folyamatok alkalmassága kötet árából 10 százalék kedvezményt biztosítanak a szervezők.

Jelentkezését a QFD oldalán küldheti el.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink