Best Practice Három prés harmadával kevesebbért

Három prés harmadával kevesebbért

Intergavel Kft. | 2017.07.11 10:02

Három prés harmadával kevesebbért

A SERTEC Auto Structures Hungary Bt. online árverés keretében értékesíti 3 darab Erfurt gyártmányú, PKZZ gyorsprését a piaci értéknél jóval alacsonyabb áron.

Hirdetés

A fémipar és az autógyártás által előszeretettel használt nagyipari mechanikus prések főként a nagyobb alkatrészek legyártásához, megmunkálásához nélkülözhetetlenek, de lemezalakításra, hajlításra, kivágásra, tömörítésre, összeillesztésre és lyukasztásra is kiválóan alkalmazhatók.

A hazai online árverési szakértő, az Intergavel által szervezett aukción az adagolóval, egyengetővel és lecsévélővel együtt megvásárolható három prés 46, illetve 45-45 ezer euró helyett most mindössze 30 és 29-29 ezer euróért elvihető.

A megfelelő műszaki állapotú és rendszeresen karbantartott prések aukciózárási határideje, és így szállítási ideje eltér egymástól.

Aukciók zárása: 2017. augusztus 18., 2017. szeptember 8. és 2018. január 30.

Az árverést szervező Intergavel Kft. várja az érdeklődőket az Auto Structures Hungary Bt. ászári telephelyén.

A prések a nagyobb alkatrészek legyártásához, megmunkálásához nélkülözhetetlenek, de lemezalakításra, hajlításra, kivágásra, tömörítésre, összeillesztésre és lyukasztásra is kiválóan alkalmazhatók.

További információk:
Faluhelyi Kata
+36 30 353-7481
[email protected]
www.intergavel.hu

Hirdetés

Kiemelt Partnereink