Best Practice Ha ezek a gépek mesélni tudnának…!

Ha ezek a gépek mesélni tudnának…!

2017.04.28 12:37

Ha ezek a gépek mesélni tudnának…!

Használt autóipari és gépgyártó tárgyi eszközök legszélesebb skálája várja, hogy újra termelésbe álljon.

Hirdetés

recíziós gépgyártó, járműipari alkatrészgyártó, forgácsoló, lemez- és felületmegmunkáló, valamint kis sorozatú és egyedi alkatrészek gyártására alkalmazható gépek és berendezések kerültek kalapács alá. A Linamar Hungary Autóipari és Gépgyártó Zrt. online árverésén többek között speciális eszközöket, megmunkáló központokat, univerzális köszörűt, sugárfúrót, forgácsolószerszámokat, készülékeket, forgácskihordókat, alagútmosót, vibrációs koptatót, mélyfúrót és gépegységeket kínálnak eladásra.

Míg ezek az eszközök új áron történő beszerzése túlterhelné a legtöbb vállalkozás büdzséjét, addig az Intergavel által szervezett online aukción jutányos áron juthatnak a hazai vállalkozások a számukra szükséges tárgyi eszközökhöz.

Az árverésen a Linamar Hungary felesleges, üzemszerű használat alatt rendszeresen karbantartott, valamint használaton kívüli gépeihez, szerszámaihoz juthatnak a licitek nyertesei.

A jármű- és alkatrészgyártás minden megmunkálási eljárásához található eszköz a kínálatban: forgácsoló gépek, automatizálást lehetővé tévő, gazdaságos, darabszám-növelő és darabidő-csökkentő megmunkálóközpontok, élhajlítók, valamint az ehhez szükséges szállítószalagok, konvejorok.

Összetett gépalkatrészek megmunkálásához nélkülözhetetlen marókra, fúrókra, fűrésztárcsákra, szalagfűrészekre, mélyfúrókra is lehet licitálni.

Emellett a szerszámos polcok igazi kincseket rejtenek, a legkülönfélébb eszközök várják, hogy újra munkába fogják őket a termelésben.

A részletekről az intergavel.hu oldalon tájékozódhat.

(x)

Kiemelt Partnereink