Best Practice Folyadékadagolás az új automatizált rendszerrel

Folyadékadagolás az új automatizált rendszerrel

2016.06.02 08:04

Folyadékadagolás az új automatizált rendszerrel

A Nordson EFD új automatizált folyadékadagoló rendszerei a pontos adagolást a gyors és egyszerű programozással ötvözik. Az új PRO sorozat teljes körű, képfeldolgozással irányított, automatizált adagolási megoldást kínál.

Hirdetés

A PRO sorozat intelligens képfeldolgozó CCD-kamerával rendelkezik, ami részletes képeket készít az alkatrészekről, majd ezeket nagy felbontású digitális fájlokká alakítja, és ezzel a kulcsfontosságú funkcióval leegyszerűsíti a munkaigényes programozást. A képfeldolgozó rendszer az EFD kifejezetten a pontos folyadékadagoláshoz kifejlesztett, új DispenseMotion™ szoftverével integráltan üzemel.

A PRO4L sorozatban emellett teljesen integrált lézeres magasságérzékelés is működik, ami a termék felületének magasságváltozásait észlelve korrigálja az adagolási magasságot, elkerülve ezáltal az egyenetlen lerakódásokat és az adagolófej vagy a munkadarab sérülését.

A PRO sorozat speciális, képfeldolgozással irányított DispenseMotion szoftvere egyszerűbbé teszi a rendszerbe állítást, és az adagolási útvonal képernyőn megjelenített előnézetével megkönnyíti a programozást. Az adagolófejet pontosan a kívánt pontra lehet irányítani. A DXF-, CAD- és Excel-fájlok importálása és átalakítása egyaránt egyszerű. A valós háromdimenziós mozgásvezérlés pontok, vonalak, körök, ívek, összetett ívek és komplex mintázatok könnyű programozását teszi lehetővé.

A Nordson EFD új rendszereit kifejezetten az EFD fecskendős és szelepes rendszereinek használatával végzett pontos folyadékadagolásra tervezték és konfigurálták. A 200x200-as, 300x300-as, 400x400-as és 500x500-as platformméretek az ügyfélalkalmazások széles körét lefedik, és önálló rendszerként vagy automatizált megoldások részeként egyaránt használhatók. Könnyen integrálhatók gyártósoros, forgóasztalos és raklap-összeállító rendszerekbe.

(x)

Hirdetés

Kiemelt Partnereink