Best Practice Energotest szakmai napok

Energotest szakmai napok

2016.07.20 11:40

Energotest szakmai napok

Immár 10. alkalommal került megrendezésre a hagyományos Energotest rendezvény és partnertalálkozó.

Hirdetés

A cég már régen nem csak a garázsipar egyik meghatározó tagja, hanem tudatos profilfejlesztés eredményeként egyre több élenjáró energetikai megoldással, valamint a járműipari fejlesztéseket segítő vizsgáló és tartós terhelésre alkalmas egyedi berendezésekkel ér el jelentős hazai és export sikereket. Számos felsőoktatási intézményben megtalálhatók azok a gyakorlati feladatok megoldására alkalmas berendezések, amelyek a legújabb Can-Bus rendszerű számítógépes irányítás segítségével élenjáró megoldásokkal ismertetik meg a hallgatókat.

A fenti témakörökben a látogatók működő modelleket, valóságos tesztberendezéseket tekinthettek meg. Ezek közül a mobil, elektromos hajtású haszongépjárművek vizsgálatára alkalmas görgős terhelő berendezés és az elektromos rögzítő fék vizsgálatára kidolgozott egyedi megoldás keltette fel leginkább a vendégek érdeklődését. Sokan érdeklődtek a hőszivattyús fűtés és az ilyen rendszerekhez csatolható további „zöld energia” források hasznosítására kidolgozott rendszerek és a témában tartott szakmai előadás iránt. Megismerkedhettek a vendégek a szerviz munkák költségtényezőinek hatékony javítását garantáló kenőolaj adagoló és elszámoló rendszer továbbfejlesztett – már felhő alapú - információs adatbázist szolgáltató rendszer újdonságaival. Aki a gyakorlati kérdések iránt érdeklődött inkább, interaktív előadás keretében részt vehetett egy összkerékhajtású jármű Haldex váltóművének szét- és összeszerelésében, hibakeresésében.

A rendezvény - mint minden évben – ezúttal is, kivívta a vendégek elismerését. Akinek nem állt módjában részt venni, bármikor megkeresheti munkatársainkat kérdésével. Jövőre pedig ismét szívesen látunk minden – szakmailag elkötelezett – érdeklődőt!

A www.energotest.hu honlapon bővebb információk érhetők el a rendezvénnyel és az Energotest Kft-vel kapcsolatban.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink