Best Practice Egy egyszerű és vonzó Henkel hűségprogram az ön telefonján

Egy egyszerű és vonzó Henkel hűségprogram az ön telefonján

Henkel | 2017.07.03 08:55

Egy egyszerű és vonzó Henkel hűségprogram az ön telefonján

A Henkel bevezeti első okostelefonnal működő hűségprogramját. Értékeljük hűségét! Nincs többé pontgyűjtő kártya, sem pontgyűjtő lap, nincs matrica, csak egyszerű használat. Engedje meg, hogy bemutassuk a LOCTITE TEROSON hűség applikációt.

Hirdetés

Ez egy mobil alkalmazás, ami mindig kéznél van, és ingyen letölthető a telefonjára. Gyors és egyszerű, csak üsse be »LOCTITE TEROSON loyalty« a GooglePlay vagy AppStore keresőjébe. Sikeres regisztráció után azonnal elkezdheti gyűjteni a hűségpontokat.

Figyelem! Az applikáció letöltéséért 1 LOCTITE TEROSON hűség pontot adunk ajándékba.

Az applikáció segítségével a vásárolt LOCTITE TEROSON termékeken található QR kódok beolvasásával gyűjtheti a hűségpontokat. Olvassa be a QR kódot az applikációban található QR kód olvasóval, majd a sikeres beolvasás után egy pontot írunk jóvá a számláján.

Ha elegendő pont gyűlt össze az appikáción keresztül ajándékát is beválthatja. A kiválasztott ajándékot az Ön által regisztrált postai címre szállítjuk ki.

Figyelem! Minden résztvevő, aki 2017-ben legalább egy ajándék beváltással rendelkezik, különleges élményben részesülhet. Év végén kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki részt vehet a 2018-as WTCC magyarországi futamán.

Ha Ön már eddig is gyűjtötte a LOCTITE TEROSON hűség pontokat a pontgyűjtő füzetben, meglévő pontjai nem vesznek el, ezeket digitális pontokra váltjuk át. Az applikációval kapcsolatos további információkat a hivatalos weboldalon találhat.

Alkalmazzon LOCTITE TEROSON termékeket, és gyűjtse a pontokat!

Az Ön LOCTITE TEROSON csapata

Kiemelt Partnereink