Best Practice Csatlakozókban utolérhetetlen

Csatlakozókban utolérhetetlen

Murrelektronik | 2016.08.16 08:19

Csatlakozókban utolérhetetlen

Az automatizálástechnika területén számtalan olyan vállalkozás létezik, amely csatlakozókomponenseket gyárt és forgalmaz. Azonban olyan gyártót találni, amely nemcsak, hogy az összes szükséges kábelt és csatlakozót maga állítja elő, de mindezt kiváló minőségben teszi, igazi kihívás. A megfelelő partner az egyéni igényekre is tud megoldást kínálni. „Stay connected” – a Murrelektronik szlogenje a vállalat széles termékválasztékát és megoldásait jelképezi. Az 1975-ben alapított Murrelektronik az elmúlt évek alatt a csatlakozástechnikai szegmens vezető gyártójává vált, kínálatában a legkülönfélébb kábelek és csatlakozási elemek is megtalálhatók, változatos színekben. A vállalat termékei világszerte jó hírnévnek örvendenek.

Hirdetés

A Murrelektronik termékskálájában több mint 30 000 féle csatlakozó és kábel szerepel, így képes biztosítani a tökéletes megoldást partnerei felmerült igényeire.

  • Terepibusz kábelek szinte bármilyen protokollhoz kaphatók. Megbízhatóan segítik a megfelelő információáramlást, amely elengedhetetlen a rendszerek zavarmentes működéséhez. Az adott rendszer igényétől függően a terepibusz kábelek előre összeszerelt, vagy összeszerelhető csatlakozóval is kaphatók.
  • A Murrelektronik szenzor-, és aktorösszekötő kábelválasztéka is egyedülálló. Az összes IP67 védelmi osztályú csatlakozó UL/CSA bizonylattal rendelkező kábellel készül, így az összes szenzor-, és aktorcsatlakozáshoz tökéletes megoldást nyújt.
  • A legújabb fröccsöntő technológiával gyártott szelepcsatlakozók tovább bővítik a portfoliót. A Murrelektronik rendkívül költséghatékony, dupla szelepcsatlakozójával optimalizálható a diagnosztika.
  • A nélkülözhetetlen szerszámmal, a nyomatékkulccsal minden csatlakozó gyorsan és biztosan beszerelhető.

A Murrelektronik az első osztályú kábelek és csatlakozók gyártása és forgalmazása terén magasra tette a lécet. A vállalat évente több mint 65 000 km kábelt dolgoz fel, forgalmazás előtt minden egyes kábelt ellenőriz, hogy 100%-osan működik-e. A csatlakozók az ázsiai piac számára Sanghajban, az európaira Németországban vagy Csehországban, az észak-amerikai piacra pedig Atlantában készülnek.

A Murrelektronik testre szabott megoldásokat kínál. A felhasználástól és a műszaki követelményektől függően szinte bármilyen – ügyfélre szabott, az egyedi igényeknek tökéletesen megfelelő – csatlakozót képes legyártani. A több mint 500 féle, raktáron lévő kábeltípus között biztosan megtalálható a felmerült igénynek tökéletesen megfelelő kábel.

A Murrelektronik ismert arról, hogy termékei felhasználhatók a legkülönbözőbb iparágakban, úgy mint autóipar, gépgyártás, élelmiszeripar, logisztika vagy más területek. Pontosan emiatt váltunk a csatlakozástechnika egyik legfontosabb beszállítójává. Ismerjük a különböző üzletágak jellemző kihívásait, és büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinkkel együttműködve és szoros kapcsolatot tartva a felhasználás követelményeinek megfelelő megoldásokat fejlesztünk ki véli Jürgen Zeltwanger, a Csatlakozó üzletág vezetőségének tagja.

(x)

Hirdetés

Kiemelt Partnereink