Best Practice Beckhoff Technology Day 2017

Beckhoff Technology Day 2017

Beckhoff | 2017.09.07 08:42

Beckhoff Technology Day 2017

Élenjáró automatizálási megoldások az IoT és az Ipar 4.0 számára - 2017. szeptember 28. | ÖbölHáz Rendezvényközpont, Budapest.

Hirdetés

A Beckhoff Technology Day konferencia a nagy sikerre való tekintettel immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre. A rendezvény egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy az eseményen részt vevők értesüljenek az automatizálási technológia aktuális trendjeiről, betekintést nyerjenek a Beckhoff legújabb technológiai- és termékújdonságaiba, valamint az ezekkel megvalósult megoldásokba.

Az Ipar 4.0 alapelve az automatizálás és az információtechnológia konvergenciája, ezért egy nagyon érdekes és aktuális téma, az IoT más szemszögből is terítékre kerül a Microsoft Magyarország képviselőjének előadásán.

Az izgalmas előadások mellett természetesen nem marad majd el a kiállítótér sem, ahol érdekes bemutatóalkalmazásokat szemlélhetnek meg a résztvevők. Ezen kívül a rendezvényre látogatóknak lehetőségük lesz a többi résztvevővel való tapasztalatcserére, valamint a Beckhoff magyarországi csapatával való személyes találkozásra is.

A rendezvény programja

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A helyek korlátozott száma miatt kérjük, minél hamarabb jelezze részvételi szándékát!

A rendezvény helyszínére a belépés kizárólag a visszaigazolt regisztráció birtokában történhet, helyszíni regisztráció nem lehetséges.

Regisztrálni az alábbi linken lehet. Bővebb információ a rendezvényről: www.beckhoff.hu/technology-day-hungary

További információ az [email protected] email címen vagy a +36-1-501-9940 telefonszámon, ahol munkatársaink örömmel válaszolnak az esetlegesen felmerülő kérdésekre is!

(x)

Hirdetés

Kiemelt Partnereink