Beszállítók Az AS-PL sikertermékeit is bemutatják a Frankfurtban

Az AS-PL sikertermékeit is bemutatják a Frankfurtban

autopro.hu/Sz.K. | 2018.09.05 15:36

Az AS-PL sikertermékeit is bemutatják a Frankfurtban

A német piac legkeresettebb váltóáramú generátorai és indítói lesznek láthatóak az Automechanika Frankfurt kiállításon az AS-PL standjánál.

Hirdetés

A vállalat már szinte tradícióként tekint a kiállításra, hiszen 2004 óta folyamatosan részt vesz rajta. Az AS-PL idén legkeresettebb termékeit, köztük az A0122PR és az A457PR váltóáramú generátorait, illetve az S0079 és S0230 indítóit mutatja be.

További meglepetés az AS-PL standnál, hogy elmagyarázzák a mozgatható A0239-es váltóáramú generátor profil működését is. A látogatók megtekinthetik, hogy működik a termék, hiszen még a belső alkatrészek is láthatók lesznek.

– Az Automechanika Frankfurt nagyon fontos és rangos esemény vállalatunk számára. A legfontosabb vállalatok és világvezető gyártók mutatják itt be legújabb termékeiket, éppen ezért akarjuk legjobb oldalunkat mutatni itt mondta el Robert Snider, a marketing- és PR-divízió feje. – Készültünk néhány meglepetéssel a résztvevőknek. Mindenkit szeretettel várunk standunknál, mely idén először lesz kétszintes, tette hozzá.

Az Automechanika Frankfurt idén ünnepli 25. születésnapját. Ezzel párhuzamosan két másik showt, a REIFEN-t és a Classic Carst is megrendezik, de az Automechanika továbbra is az egyik legfontosabb kiállítás az autóipari alkatrészek világában. Az előző eseményen 2016-ban 4 843 kiállító vett részt, és több mint 133 ezer ember látogatott el a kiállításra a világ 170 országából.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink