Gyártósor Autóipari bevonatok az Aalberts Surface Treatment Kft.-nél

Autóipari bevonatok az Aalberts Surface Treatment Kft.-nél

Aalberts Surface Treatment Kft. | 2019.03.26 15:23

Autóipari bevonatok az Aalberts Surface Treatment Kft.-nél

Az 1999-es megalakulás óta fém-felületkezeléssel foglalkozó tatabányai Impreglon Kft. 2019 januárjától immár Aalberts Surface Treatment Kft. néven áll rendelkezésére jelenlegi és jövőbeli partnereinek.

Hirdetés

A holland tulajdonú, holland tőzsdén jegyzett Aalberts Industries 2014-ben vásárolta fel az Impreglon cégcsoportot, 2019 januártól pedig a szintén felületkezeléseket kínáló AHC csoporttal történő összeolvadással – több mint ötven év szakmai tapasztalattal a háttérben – Aalberts Surface Treatment néven létrejött a világ legjelentősebb felületkezelő csoportja. Az Aalberts Surface Treatment cégcsoport így 3 kontinensen és 50 telephelyen több mint 3000 alkalmazottal a minőség és innováció melletti elkötelezettségével immár lényegesen szélesebb körben nyújtja szolgáltatásait szinte valamennyi iparág számára.

A tatabányai telephelyünk a folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően hatékony, egymással jól kombinálható technológiákkal van jelen a magyar és a nemzetközi piacon. A 18 éve alkalmazott cinklamellás bevonatok (Delta MKS, Magni) mellett, KTL és porfestéssel, különböző nedveslakk-bevonatokkal és cink thermo diffúziós eljárással tud a különböző szabványoknak, illetve az egyedi partneri igényeknek költséghatékonyan eleget tenni, legyen az autóipari felhasználású tömegtermék, vagy akár élelmiszeripari speciális gépalkatrész. 2018-ban helyeztük üzembe az új merítőcentrifugás gépsorunkat. A mintegy 1,4 millió euró értékű beruházás célja a funkcionális, korrózióvédelmi cinklamellás bevonattal ellátott alkatrészek esetén is egyre inkább előtérbe kerülő esztétikai minőség javítása, és emellett a kapacitás bővítése volt.

A különböző felületkezelések mellett kisebb szerelési műveletekkel, előkezeléssel (mosás, szemcseszórás, koptatás, maszkolás) és utókezeléssel (például vegyi és termikus maratás, festőkeret-tisztítás) nyújt a cég komplex szolgáltatásokat.

A szabvány-megfelelőséget szakszerű vizsgálatokkal telephelyükön tudjuk ellenőrizni, ahol különböző korróziós teszteknek (sóköd-, kondenzvíz-, ciklikus tesztek) és egyéb vizsgálatokra (rétegvastagságmérés, tapadás-, idomszer vizsgálat) alkalmas labor áll rendelkezésre.

Automatizált, nagy kapacitású berendezéseink és elhivatott kollégáink által a legjelentősebb iparágakban tevékenykedő, Európa több országában megtalálható partnereink rendszeresen veszik igénybe szolgáltatásainkat.

A standard rendszerek és szériakörülmények között alkalmazott saját fejlesztésű bevonatok mellett ügyfeleinkkel szorosan együttműködve, a végfelhasználói igényeket előtérbe helyezve folyamatosan új eljárások, új megoldások kifejlesztésén dolgozunk, az előttünk álló technológiai változásokra minél jobban felkészülve. Az erős tulajdonosi háttér, a cégcsoportban rendelkezésre álló jelentős szakmai tudásbázis, ennek rendszeres megosztása, ezáltal a felhasználói igényeknek szélesebb körű megvalósíthatósága lehetővé teszi számunkra, hogy eddig számunkra ismeretlen területeken is bátran nézzünk a kihívások elé.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink