Best Practice Amikor az alapanyag igazán szívós

Amikor az alapanyag igazán szívós

2016.09.23 08:10

Amikor az alapanyag igazán szívós

A Pramet új váltólapka alapanyagot mutatott be maráshoz, illetve bővítette a saválló acélokhoz való síkmaró programját.

Hirdetés

Az M6330-as lapkaanyag kifejezetten az éltartam növeléséhez lett fejlesztve nehezen megmunkálható anyagok hűtéssel és hűtés nélkül történő marásához.

Az M6330 különösen alkalmas kedvezőtlen megmunkálási feltételekhez, beleértve a megszakított felületek forgácsolását. Elérhető a legnépszerűbb lapkaminőségeinkben, többek között az ADMX, HNGX, LNGX, LNMU, OEHT és további számtalan lapkavariációval.

Az új alapanyag megnövekedett műveleti biztonságot és éltartamot eredményez a megnövelt hősokkal szembeni ellenállásnak köszönhetően. Ez az új alapanyag és PVD bevonat kopásállóságának köszönhető.

Az új lapkaanyag a legújabb a Pramet által a saválló acélok megmunkálásához mostanában fejlesztett termékek közül.

Mindeközben a Pramet bővítette a saválló acélokhoz kínált síkmaró palettáját is új, nagyobb átmérőjű marófejekkel nagyobb fogásmélységekhez és erősebb gépekhez.

A legújabb szerszámok magukban foglalják a nyolcszögletű OEHT 09 lapkákkal alkalmazható marófejeket, melyek alkalmasak instabil megmunkálási körülményekhez saválló acél és lágyacél alapanyagok esetén 5 mm-es fogásmélységig.

A sokoldalú szerszám egyaránt alkalmas nagyoló és simító műveletekre, melynek köszönhetően a szerszámköltség és a gépi főidő csökkenthető.

Az új REHT 24-es és XEHT 09-es Wiper lapkák szintén elérhetővé váltak opcionálisan az említett marófejekhez. Ezzel a marószerszám sokoldalúsága fokozódik és egyúttal a költséghatékonysága is megnő.

Az új marófejek 80-315-ös átmérőig érhetőek el lapkánkénti belső hűtéssel a legnagyobbak esetében is.

A Dormer Pramet által újonnan kiadott termékek megtalálhatóak a 2016.1-es katalógusban. Nyomtatott verzióért keresse a helyi Dormer Pramet kirendeltséget. A pdf verzió letölthető a www.dormerpramet.com weboldalon.

Nézze meg az új választékunkat munka közben a YouTube csatornánkon!

A Pramet márkanév a Dormer Pramet cég terméke.

A Dormer Prametről
A tömör szerszámokat gyártó Dormer Tools és a keményfém váltólapkás specialsta Pramet Tools fúziója 2014-ben realizálódott. Az új kombinált termékprogram átfogó megoldás a tömör és váltólapkás fúrás, marás, menetmegmunkálás és esztergálás területén a piac széles szegemensében. A kibővült kereskedelmi és műszaki támogatási hálózat szerte a világon 30 irodával több mint 100 országot szolgál ki. A gyártói kapacitást korszerű európai és dél-amerikai bázisok látják el, míg a globális logisztikai háttér öt stratégiai raktáron keresztül valósul meg.

(x)

Kiemelt Partnereink