Tizedével csökkent tavaly az Audi Hungaria árbevétele
Tizedével csökkent tavaly az Audi Hungaria árbevétele
A győri üzemben 1 millió 926 ezer 638 motor és 122 ezer 975 jármű készült; ez 4,8, illetve 23,1 százalékos csökkenést jelent. Az alkalmazottak száma a tavalyi év utolsó napján 11 ezer 631 volt, ami 220-szal haladja meg az egy esztendővel korábbit. Az is kiderült, mennyi prémiumot kapnak a dolgozók.
Dízelbotrány: amíg Stadler éves sajtótájékoztatót tartott, házkutatást tartottak az Audi központjában
Házkutatást tartottak a Volkswagen csoporthoz tartozó Audi ingolstadti központjában és több telephelyén. Vizsgálódtak a többi között az Audi neckarsulmi üzemében, és a VW wolfsburgi központjában is. Az akciókban több mint 100 rendőr és ügyész vett részt.
A szentgotthárdi Opelért lobbizik a kormány az új tulajdonosnál
A magyar kormány párbeszédet kezdeményez az Opellel és új tulajdonosával, a francia PSA csoporttal annak érdekében, hogy fenntartsák és tovább bővítsék magyarországi kapacitásukat, a szentgotthárdi gyárat - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Opel vezetőivel a társaság rüsselsheimi központjában folytatott megbeszélése után.
Hoffmann Károly: minden eddiginél nagyobb béremelést tervez a Sanmina
A tatabányai Sanmina növelte az elmúlt évben az eladásait és a dolgozók számát egyaránt. Idén az automatizálás mellett további növekedést terveznek, tudtuk meg dr. Hoffmann Károly ügyvezető igazgatótól.
Lepsényi István: a járműipar magához tért
Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára elmondta, 8 százalék fölötti növekedést produkált a járműipar, a készjármű kibocsátás 3,9 százalékkal bővült, az alkatrészgyártás pedig 11 százalék felett volt.
Online árverésen a KT8D5 szerelvények
Bár Miskolctól végleg elbúcsúznak, az értékesítő Miskolc Város Közlekedési Zrt. tervei szerint még nem mennek nyugdíjba a város Tatra KT5D5-ös villamosszerelvényei.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Projektvezető
 Minőségbiztosító mérnök - Gyártástechnológia - tervezés
 Project manager
 Gyártástechnológia - tervezőmérnök - Gyártástechnológia - tervezés
 Beszállítókat fejlesztő mérnök csoportvezető

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu