Olyan sebességgel gyarapodtak a magyar cégek, mint a pöttyök a kanyarósok testén
Olyan sebességgel gyarapodtak a magyar cégek, mint a pöttyök a kanyarósok testén
Úgy tűnik, az oltásellenes propaganda hatására visszatért kanyaró pont olyan fertőző, mint a magyar autóipari vállalatok fejlesztései: egyik cég beruházása húzza a másikat. Cikkünkben azt foglaltuk össze, milyen fejlesztések történtek az elmúlt héten.
Legördült a gyártósorról az első győri RS 3 Limousine - videóval
Ez a modell az Audi első RS változatú kompakt limuzinja. Az új győri jármű, amelyből az első arakék színben gördült le a gyártósorról egy új-zélandi vásárló számára, 294 kW-os (400 lóerős) öthengeres TFSI erőforrás hajtja, amely szintén az Audi Hungariában gyártanak.
Ötezer négyzetméteren fognak buszgyártó szakembereket képezni
Heteken belül elkezdik építeni Debrecenben a majdani autóbuszgyártást segítő oktatási és fejlesztési központot, az ehhez szükséges jogerős építési engedélyek már megszülettek - mondta a Világgazdaságnak Kossa György, a beruházó ITK Holding Zrt. elnök-vezérigazgatója.
Megkezdte működését a Hungrail Vasútakadémia
Megkezdte működését a Hungrail Vasútakadémia, amely a vasúti alágazat versenyképességének növelését és magas színvonalú szakemberképzését támogatja - közölte a vasutas szakmai szervezet.
A termelés még el sem indult az Apollónál, de Gyöngyöshalász már tartja a markát
A kilátásba helyezettnél nagyobb mértékű helyi iparűzési adót (hipa) szedne be Gyöngyöshalász az Apollo Tyres hamarosan megnyíló gumiabroncsgyára után - írta a Világgazdaság.
Már épülnek a pneumobilok a jubileumi versenyre
Azzal a szándékkal hoztuk létre a Pneumobil Versenyt, hogy kockázat nélkül kipróbálhassák magukat mérnökként a hallgatók - mondta el Gödri István, a megmérettetést szervező Aventics Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.
KARRIER HIRDETÉSEK
 CFD szimulációs mérnök, motortérátáramlás - Járműfejlesztés
 Projektkoordinátor - Akusztikai analízis
 IT mérnök
 Hardverfejlesztő mérnök
 Pénzügyi elemző, Kontrolling

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu