Új forrasztógépet üzemelt be a győri Melecs - fotókkal, videóval
Új forrasztógépet üzemelt be a győri Melecs - fotókkal, videóval
Fél év alatt már a második nagyteljesítményű forrasztógépét vásárolta meg a győri Melecs. A nyár végi hullámforrasztó gép telepítése után ezúttal egy speciális szelektív forrasztógépet helyeztek üzembe. A részletekről Stinner Szabolcs mérnökségvezető számolt be.
Ezek a nők a magyar járműipar meghatározói szereplői
Mikor Clara Zetkin német szocialista politikus 1889-ben felszólalt a nők egyenjogúságáért, minden bizonnyal nem sejtette, hogy az eredetileg a nők munkához való jogát, az anyák és a gyermekek védelmét, valamint a nők közéletben való részvételének igényét magában foglaló program a virágárusok ünneppé korcsosul. A járműiparban azonban egyre több nő van, akik munkájára a német politikusnő is elismerően bólintana.
Robotizált fröccsöntőgépekkel fejleszt a Kunplast-Karsai
A műanyag-feldolgozással, fémmegmunkálással és szerszámgyártással foglalkozó vállalat 1,39 milliárd forint értékű kapacitásbővítő beruházást hajt végre kiskunfélegyházi üzemében.
Erdős Péter: három évtizede foglalkozunk automatizálással
A budapesti székhelyű Kvalix Automatika Kft. egyik erőssége a sokszínűség: minden tevékenységet, a tervezéstől a gyártásig bezáróan egy fedél alatt látnak el. A rendszerváltás óta vannak jelen az ipari automatizálás területén disztribúciós tevékenységükkel, 2010 óta pedig egyedi célgépgyártó részlegükkel is - a vállalat mérnökségvezetőjével arról beszélgettünk, milyen változásokra kell felkészülni az autóipar szolgáltatószektorának a közeljövőben.
A Corsa issza meg elsőként az Opel-PSA tranzakció levét
Mivel az Opel felvásárlása utáni egyik legfontosabb feladat a márkák kínálatának és technológiai megoldásainak összehangolása, a korábban tervezetthez képest később érkezhet a piacra a népszerű kisautó legújabb kiadása.
Harminc új, magyar buszt állítottak forgalomba
Az elmúlt 11 év legnagyobb beruházásaként, két milliárd forint ráfordításával, harminc új Kravtex autóbuszt állított forgalomba a Komárom-Esztergom és Fejér megye buszos tömegközlekedését végző Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ - ismertette a társaság vezérigazgatója a tatabányai telephelyen.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Alkalmazástechnikus és vevőlátogató
 CFD szimulációs mérnök, motortérátáramlás - Járműfejlesztés
 Projektvezető
 Fejlesztőmérnök - Akusztikai szimuláció - Járműfejlesztés
 Kísérleti Mérnök - Járműhajtás fejlesztés

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu