Ennyit kerestek a magyar mérnökök 2016-ban - pontos számokkal
Ennyit kerestek a magyar mérnökök 2016-ban - pontos számokkal
A Hays Hungary bruttó havi átlagfizetésre vonatkozó információi alapján bemutatjuk, hogy tavaly mekkora havi fizetéssel szerződtettek egy pályakezdő mérnököt, milyen összeggel gazdálkodhat egy tapasztalt mérnök nagyságrendileg, illetve mennyi a fizetése egy középvezető mérnöknek Magyarországon.
Ezer munkahelyet teremtő autóipari beruházást lengetett be a kormány az évértékelőn
A magyar külkereskedelem 2016-ban minden szempontból rekordévet zár - hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfői budapesti sajtótájékoztatóján a Központi Statisztikai Hivatal által közölt, tavaly január-novemberi külkereskedelmi adatokra reagálva.
Növeszti magyarországi csápjait a dán robotgyártó
Az automatizálásban és az együttműködő robotokban rejlő piaci potenciált a Robot-X Hungary Kft. egy ideje már felismerte, így most új magyar partnerként csatlakozott a Universal Robots forgalmazói közé, ezzel is megerősítve saját és a dán cég hazai piaci pozícióját.
Suzuki Swift, Opel Corsa, VW Polo - ezekből vesszük a legtöbbet másodkézből
Idén sem számítanak visszaesésre a használtautók piacán, 2017-ben további lassú növekedést jelez előre a Használtautó.hu.
Nagy az érdeklődés a logisztikus és a hegesztő képzések iránt
Cseresnyés Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára fontosnak nevezte, hogy minél többen éljenek a - 2015 szeptemberétől - ingyenes második szakképesítés lehetőségével, mivel egy új szakma megszerzésével érdemben bővülnek a lehetőségek a munkaerőpiacon.
Minőség vagy mennyiség?
Egyik sem fontosabb a másiknál és a szolgáltatásunkat tekintve egyik sem létezik a másik nélkül - véli Szabó Sándor, az Exact Systems Hungary Kft ügyvezetője.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Minőségbiztosítási gyártástámogató mérnök
 Gyakornok - Minőségbiztosítás Meisterbock területére - IT ismeretekkel
 Minőségtervező mérnök
 SQA mérnök
 Kísérleti Mérnök - Járműhajtás fejlesztés

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu