Háromezer magyar ült tavaly új Mercedesbe
Háromezer magyar ült tavaly új Mercedesbe
A Mercedes eladásai 2016-ban 34,5 százalékkal bővültek Magyarországon. Idén is legalább két számjegyű növekedésre számít a márka magyarországi képviselete, amely szerint a legperspektivikusabb SUV kategóriában akár a tavalyi 80 százalék körüli bővülés is megismétlődhet.
Egyre közelebb az autonóm közlekedéshez: az osztrák közutakon már tesztelik az önvezető járműveket
Hosszú előkészítő munka után Ausztriában hatályba lépett az a rendelet, melynek eredményeként önvezető járműveket tesztelnek közutakon. Az aktuális fejleményekről megkérdeztük dr. Nyalka Csabát, a DLA Piper Horváth és Társai Ügyvédi iroda együttműködő ügyvédjét.
Emlékezetes interjúk: az autó lett az új mobil?
Az autóipar jelene nem képzelhető el a magyar ipar nélkül, gondoljunk csak a győri Audira, vagy a kecskeméti Mercedesre. Ki gondolta volna, hogy az iparág jövője is részben hazai vállalatoktól függ? Az AdasWorks vezérigazgatójával, Kishonti Lászlóval az okosautókról beszélgettünk.
Ilyen lesz az Óbudai Egyetem új, futurisztikus járműve - sok fotóval
A Shell Eco-marathonra készülő csapat projektje decemberben jutott legizgalmasabb tervezési fázisához, a végleges modell kialakításához, amikor is az eddig tervezett részegységeiket komplett járművé állíthatják össze. Mutatjuk az új jármű terveit.
Emlékezetes interjúk: a kormány azon dolgozik, hogy legyen elég szakember
Lepsényi István gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkárral júliusban több témát érintettünk: hogyan tudja itthon tartani a kormány a szakembereket, hogyan fognak bekapcsolódni a kkv-k a digitális gyártásba, milyen szakmákra lesz szükség a közeljövőben.
Hamarosan vadásznak majd az akkumulátorra az autógyártók
Miközben alig egy éve a Daimler a túlkínálattól félve állt el a saját akkugyár építésétől, a közeljövőben igencsak komoly gondot jelenthet az autógyártóknak az alkatrész beszerzése. E téren is más világ jöhet.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Gyakornok - Minőségbiztosítás Meisterbock területére - IT ismeretekkel
 Minőségirányítási mérnök
 APQP/Minőségtervező mérnök
 Minőségügyi mérnök
 NPI Projekt mérnök

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu