Vezetőváltást és rekordot hozott a Suzuki jubileumi éve
Vezetőváltást és rekordot hozott a Suzuki jubileumi éve
A két másik hazai autógyártóhoz képest csendesebben, ám igen aktívan zajlott 2016 az esztergomi OEM vállalatnál.
Menni vagy maradni? - magyar mérnököket kérdeztünk
Tud-e elég lehetőséget adni egy fiatal mérnöknek ma Magyarország? Ezt a témát jártuk körbe magyar mérnökökkel. A válaszok vegyesek.
MGE évértelő: sok teendő, felfelé ívelés, munkaerőgondok
Nagyon leegyszerűsítve ezzel lehetne összefoglalni a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének budapesti évnyitó rendezvényén elhangzottakat, amely teljes egészében a múlt év értékeléséről szólt, a tényekből, tapasztalatokból pedig a szakemberek a járműipari közeljövő alakulását körvonalazták.
Európa bekeményít 2017-ben? Csoportos német per indulhat a VW ellen
A tervek szerint egy jogi képviselet január harmadikán nyújtja be azt a csoportos perindítványt, amellyel a német fogyasztók számára is a dízelbotrányban érintett kocsik visszavásárlását és kártérítést harcolna ki.
Amerika mellett döntött a Ford, törölte 1,6 milliárd dolláros mexikói beruházását
A Ford Motor 700 millió dolláros beruházással bővíti az amerikai Michigan államban működő Flat Rock összeszerelő üzemet a következő négy évben, 700 új munkahelyet teremtve. A beruházást abból az 1,6 milliárd dolláros összegből finanszírozza, amit korábban egy új mexikói üzem felépítésére szánt.
Így készültek a magyar járműipar csúcstermékei 2016-ban - rengeteg fotóval
Bőséges képgaléria, kevés szöveg: két falat bejgli között nem is kívánhatnánk lazább olvasmányt. Csatlakozzon virtuális túránkhoz, és idézzük fel együtt, hogy készülnek a kecskeméti járművek, a szentgotthárdi váltók, vagy a mosonmagyaróvári buszok. A képekért kattintson a linkekre!
KARRIER HIRDETÉSEK
 Gyakornok - APS Koordinátor
 Minőségügyi mérnök
 Szerelősori/Gyártósori operátor
 Quality Engineer Inflator
 Termelési koordinátor

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu