2017 elején indul a termelés Gyöngyöshalászon
2017 elején indul a termelés Gyöngyöshalászon
Az Apollo Tyres abroncsgyár csaknem 150 milliárd forintos beruházása a terveknek megfelelően halad, ez jelenleg az egyik legnagyobb ilyen jellegű projekt Magyarországon.
Félmilliárdos fejlesztés a győri Rekard Kft.-nél
Nagy teljesítményű gépekkel bővíti kapacitását a győri Rekard Hajtómű- és Gépgyártó Kft., az 500 millió forintos fejlesztés több mint felét vissza nem térítendő uniós támogatásból fedezik.
Egy BMW i3 volt az első támogatott e-autó
A kormány elkötelezett az e-mobilitás fejlesztése iránt, a tervek szerint 2020-ra Magyarországon mintegy 30 ezer elektromos jármű fog közlekedni - jelentette ki a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára az első támogatott elektromos autó budapesti átadásán.
Karrier utak: gyakornokból a Schaeffler főhadiszállására
Süle Róbert utolsó éves gépészmérnök-hallgatóként a duális képzés keretein belül került gyakornokként Szombathelyre a Schaeffler csoporthoz tartozó LuK Savaria Kft.-hez 2012 februárjában. Ma a társaság bühli központjában dolgozik termékvonal-tervezőként.
Két-három év alatt megtérülnek a kkv-k informatikai beruházásai
Sok magyar kis- és középvállalkozás egyelőre csak szigetszerűen digitalizálódik, munkafolyamatainak csak egy része lett elektronikus alapú, pedig a digitalizált vállalkozások döntéshozatali folyamatai gyakran gyorsabbak és megalapozottabbak, dokumentum kezelésük átláthatóbb, hatékonyabban működnek, mint a IKT eszközök irányába kevésbé nyitott versenytársaik - számolt be tapasztalatairól Koleszár Péter a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Modern Vállalkozás Programjának vezető IKT tanácsadója.
Új versenyautót kell építeni a kecskeméti FS-csapatnak
A kecskeméti járműépítők reset gombot nyomtak, mindent az elejéről kezdenek: új a csapat, új a jármű. Widner Attila csapatkapitányt kérdeztük, hogyan vészelik át ezt a buktatókkal teli időszakot. Beszélgettünk az új autó technikai részleteiről és az is szóba került, miért nem képez elég jó szakembereket a mai magyar oktatás.
KARRIER HIRDETÉSEK
 APQP/Minőségtervező mérnök
 Karbantartó technikus
 Termékfejlesztő mérnök - Autóipari R&D területre
 Minőségbiztosítási mérnök
 Quality Engineer Inflator

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu