Bundschuh Nándor: sorra döntöttük idén a rekordokat
Bundschuh Nándor: sorra döntöttük idén a rekordokat
A Schwarzmüller Járműgyártó és Kereskedelmi Kft. ügyvezetőjével a sikeres eredmények mellett a járműipari megatrendekhez kapcsolódó fejlesztésekről, a munkaerő megtartásáról beszélgettünk.
Az összes motorvonatot leszállította a Stadler a MÁV-nak
A Stadler vasúti járműgyártó cég átadta a MÁV-Startnak a legutóbb megrendelt 21 Flirt villamos motorvonat utolsó járművét, ezzel a vasúttársaság Flirt-flottája 123-ra emelkedett - közölte Csépke András, a MÁV-Start vezérigazgatója.
Szincsák Attila: a pozitív kihívások éve lesz 2017 a Denso számára
A japán beszállító hazai gyáregysége növekedésre készül, beszállnak a duális képzésbe is. A székesfehérvári cég pénzügyi igazgatója bizakodva tekint a jövő felé.
Elő az iPadekkel! Mobile-learning az Audi Hungariánál
Az Audi Hungaria duális szakképzésében az idei évtől nem hangzik el többé az a mondat, hogy a diákok tegyék el mobil eszközeiket az óra alatt: közel 100 tanuló számára 50 darab iPad áll rendelkezésre, hogy önállóan készítsék el elektronikus tananyagaikat.
Kritikus hiány van digitálisan felkészült szakemberekből
Az Európai Unió december 1-jén indította útjára a Digital Skills and Jobs Coalition kezdeményezést, ezt követően Magyarország az első tagállam, ahol megalakult a Koalíció a Magyar Digitális Munkahelyekért. A kezdeményezés célja, hogy a munkaerőpiac fejlesztéséért uniós, és helyi szinten is összefogás és folyamatos párbeszéd jöjjön létre, amely határozott lépésekre ösztönzi az állami és piaci szereplőket, illetve oktatási és szakmai szervezeteket.
Kiss László: egyenes út vezetett a hallgatói teamből a Bosch tesztmérnöki csapatába - videóval
2016 áprilisában zárult le a hároméves Go-Kart, Go-Bosch! mérnökhallgatói verseny, ahol a résztvevő csapatokban önjáró gokartot kellett fejleszteniük. Javier Gonzalez Pareja, a vállalat akkori első embere az esemény zárórendezvényén azt mondta: sok nevet megjegyeztek, akire érdemes figyelni. Kiss László neve is szerepelt a listán, aki azóta tesztmérnökként erősíti a Bosch magyarországi csapatát.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Gyártómérnök
 Hagyományos és CNC tömb - szikraforgácsoló gépkezelő
 Vevői minőségbiztosítási mérnök
 Minőségügyi mérnök
 Gyártástechnológia-tervezőmérnök - Járműgyártás

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu