Krámer Balázs: felsővezetőink közül többen is pályakezdőként indultak a Bosalnál
Krámer Balázs: felsővezetőink közül többen is pályakezdőként indultak a Bosalnál
Az elsősorban vonóhorgot gyártó Bosal Hungary Kft. létszáma az új megbízásoknak és beruházásoknak köszönhetően évről évre nő: 2015-ben 670-en, jelenleg pedig 820 munkatárs dolgozik náluk. A trend a jövőben is folytatódik, 2017-ben a termelés felfutásával a 900 munkatárs elérése a cél. Krámer Balázs humánerőforrás igazgatóját kérdeztük a HR-stratégiáról.
Béremelés konkrét számokban és javaslatokban - Ez történt az 50. héten
A kecskeméti Mercedesnél a bérmegállapodás, a győri Audinál pedig a menedzsment és a szakszervezet béremelésre vonatkozó javaslatainak konkrét számai kerültek nyilvánosságra a mögöttünk lévő héten. És mindeközben tarolt az Ateca. Így láttuk mi az év 50. hetét.
A magyar határtól pár kilométerre fog lengéscsillapítókat gyártani a ZF
A ZF Slovakia Rt. új gyártóüzem létesítését tervezi Ipolyságon, ahol lengéscsillapítókat fognak gyártani az autóipar részére. A gyárban 450 munkahelyet alakítanak ki.
Klujber Dénes: volna mit fejleszteni a munkaerőképzés rendszerén
Évértékelésre kértük a Magyar Járműalkatrész-gyártók Országos Egyesületének (MAJOSZ) elnökét, aki konkrét változtatási, előrehaladást segítő javaslatokkal élt a jövőre nézve.
Negyedóra alatt feltölt az ABB Vácon készült töltője
Az ABB három évre szóló megbízást kapott elektromos járművek töltésére szolgáló korszerű villámtöltők szállítására. Az E.ON magyarországi töltőállomásain felszerelt berendezésekkel az ABB az ország fenntarthatóbb közlekedésre történő átállását támogatja.
Partner a fejlődésben - CAD-Terv az autóiparban
Az elmúlt években a nagy autógyáraknál újabb és újabb beruházásokkal létesültek az új gyáregységek, üzemek, fejlesztési központok. Ugyanilyen gyorsan fejlődnek az őket kiszolgáló beszállító cégek is.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Folyamatmérnök (fröccsöntő)
 Vezető - Mechanikus megmunkálás - Motorgyártás
 Szerelősori/Gyártósori operátor
 Hagyományos és CNC tömb - szikraforgácsoló gépkezelő
 Gyártómérnök

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu