Laufer Tamás: olyan szakmákban képez Magyarország embereket, amik öt év múlva nem is léteznek
Laufer Tamás: olyan szakmákban képez Magyarország embereket, amik öt év múlva nem is léteznek
Az Informatikai- Elektronikai és Távközlési Vállalkozások Szövetségének elnöke élesen fogalmazott: szerinte a meglévő munkaerő túlnyomó része soha nem képezi tovább magát, sokan ragadtak a 80-as 90-es évek technológiai szintjén.
Országszerte felsőoktatási-ipari kutatásfejlesztési központok indulnak
Uniós finanszírozással Győrben, Kaposváron, Miskolcon, Kecskeméten és Debrecenben indulhat kutatásfejlesztési centrum 26,8 milliárd forint támogatással.
Az autóipar következő generációs fejlesztésein dolgoznak a szombathelyi Delphinél
Folyamatosan új munkatársakat keres a szombathelyi székhelyű Delphi Hungary Kft., amely a napokban ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját. Az autóipari beszállító mára kiemelkedő a csúcsminőségű gépjárműalkatrészek gyártása tekintetében.
Főként oktatási intézményeket támogat a Knorr-Bremse
A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. idén 17 millió forint támogatást adott kilenc intézménynek jótékonysági programján keresztül.
500 töltővel ágyazna meg a kormány az elektromos autóknak
Csaknem 500 új töltőhely jöhet létre elektromos autóknak Budapesten 600 millió forintból a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) és a fővárosi önkormányzat megállapodása alapján.
Asztali adagolóberendezések
Korábbi írásunkban a nagy gyártási volumenre és a speciális iparágakra tervezett adagoló berendezéseinket mutattuk be. Bizonyos esetekben azonban a legjobb megoldás egy alacsony bekerülési áron elérhető, kis helyigényű, könnyen kezelhető berendezés.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Termelési részlegvezető
 Tesztmérnök
 Hagyományos és CNC tömb - szikraforgácsoló gépkezelő
 Karbantartó technikus
 Gyár- és gyártástervező mérnök

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu