Ismertté vált az Audi 2017-re szóló béremelési javaslata
Ismertté vált az Audi 2017-re szóló béremelési javaslata
A konszernben kialakult helyzet miatt kétéves béremelési javaslatot tett a munkavállalói oldalnak az Audi Hungaria- derül ki a szakszervezet honlapján közzé tett tájékoztatóból. A cég bruttó 25 ezer forintos alapbéremelést javasol 2017-re, ami jelentősen elmarad az AHFSZ elvárásaitól.
Kiderült, hogy pontosan mennyivel emel a Mercedes
A kecskeméti Mercedes-Benz gyár, illetve a VASAS Szakszervezeti Szövetség, valamint a Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezete (MTSZSZ) az elmúlt időszakban intenzív tárgyalásokat folytatott a bérfejlesztésről, amelyről múlt pénteken végül megállapodtak.
Gödri István: 3,6 millió eladott pneumatikus darabbal számolunk
Új fejlesztési részleg beindításával és sorozatos termékáthelyezésekkel az egri Aventics Hungary Kft. növeli szerepét a cégcsoport európai gyáregységei között. A dinamikus fejlődés alapján jól látható, hogy egyre nagyobb igény mutatkozik a hazai gépgyártók termékeire csaknem minden érintett ipari szegmensben.
Nagyvállalatok fejlesztőközpontjait édesgetné Magyarországra a HIPA
Újabb elemekkel bővül a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) meglévő támogatási rendszere jövő év elejétől, amelynek eredményeként tovább emelkedhet a magas hozzáadott értékű projektek részaránya Magyarországon - jelentette be a HIPA elnöke egy svéd üzleti kiadvány bemutatóján.
Az FRT szerint így kell versenyt nyerni - videóval
Szakportálunk harmadik alkalommal rendezte meg a Techtogether Automotive Hungary mérnökhallgatói csapatversenyt, melyet harmadik alkalommal is a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Formula Student csapata, a BME FRT nyert meg. Sipos Gábor csapatkapitánnyal beszélgettünk a siker mögött álló munkáról és arról, mire fordítják a 600 ezer forintos pénzjutalmat.
Gimex: töretlenül előre
A cég gépgyártástechnológiai elemek mellett komplett rendszermegoldásokat is kínál, amelyek lehetővé teszik teljes projektek megvalósítását a tervezéstől, a beüzemelésig.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Termelési részlegvezető
 Engineering manager
 Szerszámkészítő
 Karbantartó technikus
 Stratégiai beszerző

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu