Megállapodtak a kecskeméti Mercedesnél: akár több tízezer forinttal nőhetnek a fizetések
Megállapodtak a kecskeméti Mercedesnél: akár több tízezer forinttal nőhetnek a fizetések
December 9-én délután egyeszségre jutottak a kecskeméti Mercedesnél: a gyár menedzsmentje és a két szakszervezet, a Vasas és az MTSZSZ közös nevezőre jutott. Ez a megállapodás akár több tízezer forintot is jelenthet a dolgozóknak hónap végén.
Kilián Csaba: meghatározó változások elé néz a magyar járműipar
A Magyar Gépjárműipari Egyesület főtitkára bizakodó a hazai vállalatok jövőjét illetően, de csak az a cég maradhat porondon a nemzetközi versenyben, amelyik időben képes váltani, megújulni a megatrendek nyomán.
A BMW fékrendszereinek alumínium alkatrészeit a Le Bélier magyar gyáraiban öntik
Csaknem tízmilliárd forintos beruházással 350 új munkahelyet hoz létre a Le Bélier francia autó- és repülőgépipari beszállító vállalat ajkai, szolnoki és mohácsi gyáraiban - jelentette be Skobrák Tibor, a Le Bélier csoport közép-európai gazdasági igazgatója.
Zsuga Zsolt: a Shinwa tevékenységéből a NOHAC tagjai is profitálnak
Az alapítás óta eltelt tíz évben egyebek között beszállítói konferenciákkal, céglátogatásokkal segítették vállalkozásaik kapcsolatépítését, és 2016 elején megrendezték az I. NOHAC Autóipari Állásbörzét a Miskolci Egyetemen.
Hatszáz férőhelyes elektromos motorvonatokat vásárol a MÁV-Start
Kiírta a MÁV-Start a felhívást 40 nagy befogadóképességű, egyenként 600 utast szállító villamos motorvonat beszerzésére, amire a kormány korábban 150 milliárd forint uniós forrást különített el.
Ipar 4.0 - Digitális átállás
Nem robotok vagy mesterséges intelligencia fogja gyorsítani a munkavégzést, hanem innovatív Ipar 4.0 megoldások, melyek megkönnyítik a termelés számos folyamatát.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Termelési koordinátor
 Minőségbiztosítási mérnök
 Termékfejlesztő (villamos)
 Minőségtervező mérnök
 Tesztmérnök

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu