Peter Kössler: a konszernen belül Győrben van a villamos hajtások technológiai központja
Peter Kössler: a konszernen belül Győrben van a villamos hajtások technológiai központja
A korábbi évekkel ellentétben 2016 nem lesz rekord év a győri Audi életében, de a gyártott motorok száma megközelíti a kétmilliót, ami nagyjából megfelel a tavalyi eredményeknek - mondta egy évértékelő beszélgetésen az Audi Hungaria Motor Kft. ügyvezetésének elnöke, aki szólt arról is, hogy az A3-as életciklusának végéhez ért.
Ezekre figyeljen, ha eloxált alumínium alkatrészt tervez vagy gyárt
Az ötvözetlen alumínium puha, csekély mechanikai jellemzőkkel bíró fém, melyet ötvözött formájában az ipar előszeretettel használ a kis sűrűségük és kedvező mechanikai tulajdonságaik miatt. A Török Gépipari Kft. eloxálóüzemének vezetője osztotta meg tapasztalatait.
Németh István: tökéletes áruvédelmet nyújtunk az autóiparnak
A Mosburger GmbH. 100% tulajdonú leányvállalataként 50 munkatársukkal évente 11 millió négyzetméter hullámpapírlemezt dolgoznak fel. A kereskedelmi képviselővel beszélgettünk.
A nyírbátori ipari parkban építi fel új üzemét a német Rosenberger
A 6000 négyzetméter nagyságú üzemcsarnokban járműelektronikai alkatrészeket gyártanak majd. A hozzákapcsolódó 1000-1000 négyzetméteres raktár, illetve iroda és szociális helyiségek a tervek szerint júliusra készülnek el.
Itt vannak az első képek az új Opel Insigniáról
Már az Insignia első generációja - 2009 "Év Autója“ - is rendkívül sikeres volt, 900 ezer eladott példánnyal, most pedig jön a teljesen új felépítésű Insignia Grand Sport. Az Opel új zászlóshajójának hivatalos világpremierje 2017 márciusában lesz a Genfi Autószalonon.
Energorain, avagy az eső akkor esik, amikor ön akarja
A járműipar folyamatosan változó világa a célgép- és tesztberendezés gyártó cégeket új kihívások és technológiák fejlesztése elé állítja.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Termelési koordinátor
 Folyamatmérnök (fröccsöntő)
 Gyakornok - Minőségbiztosítás Meisterbock területére - IT ismeretekkel
 Tesztmérnök
 Termelési részlegvezető

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu