Audi a Holdon - Ez történt a 48. héten
Audi a Holdon - Ez történt a 48. héten
Az elmúlt hét hírei közül nem feltétlenül az az egyik legérdekesebb, ami már megtörtént, hanem ami meg fog. Az Audi ugyanis Elon Musk SpaceX projektjével robotot küld oda, ahol 1972-ben az Apollo 17 landolt. Persze emellett más, szintén jövőbe mutató esemény is történt.
Görcs Annamária: csak a Gimex-logó a régi
A győri Gimex-Hidraulika Kft-nél az utóbbi egy évben csendes, ám annál jelentősebb változások történtek. A profiltisztításba és a generációváltásba sok kkv beleroppant volna, ám a Gimex állja a sarat. Az ügyvezető Görcs Annamáriát kérdeztük.
Gépparkfejlesztésre pályázhatnak a kkv-k, 39 milliárd forint a tét
Újra pályázhatnak a mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) termelési kapacitásaik bővítésére és kapacitásbővítő beruházásaik támogatására a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében, összesen 39 milliárd forint értékű fejlesztési forrás érhető el - közölte Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára.
Kiss Gabriella: 45 százalékot emelt a béreken a győri Melecs
Az elmúlt évben 77 munkatárssal növelte létszámát a Melecs győri üzeme, így az összlétszám már meghaladja az 500 munkavállalót. További jelentős növekedést terveznek a következő években, ezért a személyügyi vezetőt arról kérdeztük, milyen stratégia mentén oldják meg az ezzel járó nehézségeket és hogyan teszik vonzóvá a vállalatot.
Felmérés: Mennyire mobilisak a magyar mérnökök?
Töltse ki ezt a kérdőívet, hogy a járműipari cégek az ön véleménye ismeretében tudjanak munkát ajánlani önnek!
Csinálni vagy csináltatni? - A végeselemes valósághű szimulációt megelőző döntés
Sokak szemében a végeselemes vizsgálati technológia még ma is egy ellenőrzési módszer bonyolultabb szerkezetekhez vagy terhelésekhez.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Engineering manager
 Vevői minőségbiztosítási mérnök
 Stratégiai beszerző - Fém alkatrészek
 Minőségbiztosítási mérnök
 Folyamatmérnök

 

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu