Harminc az egyhez - Jubileum az Audinál
Harminc az egyhez - Jubileum az Audinál
Az Audi Hungariánál legördült az egymilliomodik autó a gyártósorról, melyet a harmincmilliomodik győri motor, egy 400 lóerős, öthengeres TFSI erőforrás hajt. A jubileumi autó egy catalunya piros Audi TT RS modell.
Ezeket az autókat éri meg legjobban eladni
Elég vegyes a kép, ha az új autókra szakosodott kereskedések teljesítményét nézzük. Egy most először elkészített statisztika szerint a Toyota és a Honda örülhet, sokan viszont derék mínuszban állnak.
Minden ötödik abroncsot kidobjuk a rossz szabályozás miatt
Óriási összegeket veszítenek a fogyasztók azzal, hogy torz információk keringenek a gumiabroncsok használatával kapcsolatban. Jóval tovább lehetne használni őket.
A Nemak is támogatja a robotépítő versenyt
"Nemak-Mobilis robotverseny - FLL Győr regionális forduló" címmel a FIRST LEGO League nemzetközi robotépítő és -programozó verseny regionális fordulójának ad otthont a Mobilis szombaton.
Az alternatív hajtások jövője Távol-Keleten dől el
Az egyik legdinamikusabban hódító járműipari megatrend kapcsán egyre világosabban látható, merre halad a fejlődés útvonala, mire érdemes figyelniük a fejlesztőknek, gyártóknak, beszállítóknak, szolgáltatóknak.
A pályakezdőknek remek lehetőség az LuK Savariat választani
Többedszer vesz részt a cég a Techtogether Automotive versenyen, hiszen ez egy jó kapcsolatteremtési lehetőség a felsőoktatási hallgatók, illetve a jövőbeli potenciális munkavállalók között.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Üzemmérnök
 Beszállítói minőségbiztosítási mérnök
 Fejlesztőmérnök
 Minőségügyi mérnök (Győr)
 Termelési koordinátor

 

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu