Dr. Gotthard Viktor: még hengerfejek bonyolult csatornáit is képes ellenőrizni a szabadalmunk
Dr. Gotthard Viktor: még hengerfejek bonyolult csatornáit is képes ellenőrizni a szabadalmunk
Az autóipar rohamléptekkel fejlődik, a beszállítóktól, szolgáltatóktól elvárt igényei egyre nőnek. Hogyan lehet egy geometriai szempontból teljesen szabálytalan hengerfejet ellenőrizni?
Neutronvizsgálat: úttörő technológia a járműgyártás szolgálatában
Amikor a Ferrari mérnökei a 2000-es évek közepén a Budapesti Neutron Centrumnál - rövid nevén BNC - bejelentkeztek, még senki sem sejtette, hogy kis részben a magyar mérnökök is hozzá fognak járulni Michael Schumacher Forma-1-es pilóta világbajnoki címének többszöri megvédéséhez.
Hernádi Zsolt: az olajipari aranykornak örökre vége
A Mol-csoport elnök-vezérigazgatója nem tartja valószínűnek, hogy a közeljövőben újra hordónként 100 dollár fölé emelkedjen az olaj ára, Hernádi Zsolt a Handelsblatt című német üzleti lapnak azt mondta, az "aranykor örökre elmúlt".
Több tízezer munkás kellene a cseh és a lengyel autóiparnak is
A magyar gazdaság berendezkedéséhez hasonlóan a cseh és a lengyel piacon is hangsúlyos szereplőként jelenik meg az autóipar mind a járműgyártók, mind a beszállítók szempontjából. A hasonlóságok mellett, eltérések is megfigyelhetőek a hazai piachoz képest, amit a Hays csoport magyarországi Engineering & Manufacturing divíziója a cégcsoport cseh és lengyel irodáinak segítségével mutat be.
Az idén is a Bosch vezeti a Heves megyei Top 50-es listát
A hozzáadott érték, a nettó árbevétel és az átlagos állományi létszám alapján is a hatvani Robert Bosch Kft. áll a Heves megyei Top 50-es lista élén - derül ki a NAV Heves Megyei Adó- és Vámigazgatósága, valamint a Heves Megyei Hírlap közös gondozásában megjelent Top 50 kiadványból.
BLOG: A jövő mérnökeit keresi a BPW - videóval
Ha a fiatalok találkoznak velünk ilyen helyszíneken, akkor egyrészt jobban megismerik a vállalatot, könnyebben veszik fel velünk a kapcsolatot, és később esetleg jelentkeznek hozzánk dolgozni is, de ha tanulnak még, akkor gyakornoki programokra is tudjuk őket fogadni.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Tesztmérnök
 Stratégiai beszerző - Fém alkatrészek
 Folyamatmérnök
 Termékfejlesztő (villamos)
 Minőségbiztosítási mérnök

 

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu