Minden, amire a Mercedes sztrájk miatt nem figyeltünk - Ez történt a 47. héten
Minden, amire a Mercedes sztrájk miatt nem figyeltünk - Ez történt a 47. héten
Az elmúlt héten is a "bér" szó volt az egyik meghatározó kifejezés a magyar járműiparban. Ehhez aztán olyan szavak kapcsolódtak, mint a megállapodás, az emelés, a tárgyalások és a sztrájk. Most nézzük, mi történt még a múlt héten, amire talán az előzőek miatt nem figyeltünk annyira.
Biztosan folytatódnak a tárgyalások a Mercedesnél
Miután csütörtökre virradó éjjel a szereldei munkatársak egy csoportja kétórás figyelmeztető sztrájkot tartott a kecskeméti Mercedes gyárban, a cég vezetése megerősítette, kész folytatni a bértárgyalásokat.
Palkovics László: városi körülmények között is tudunk majd teszteket végezni Zalaegerszegen
A Budapest környéki cégekkel arról egyeztettünk, hogy az M7 autópálya egy jelentős szakaszát úgy alakítanánk át, hogy alkalmas legyen önvezető technológiák vizsgálatára - többek között erről beszélt az oktatási államtitkár az Autopronak adott interjújában.
Magyarországnak vezető szerepe lehet az autóipari újításokban
Magyarországnak vezető szerepe lehet az autóipari újításokban azzal, hogy a ThyssenKrupp hosszú távon elkötelezi magát az ország mellett - hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten, a kormány és a ThyssenKrupp Presta Hungary Kft. stratégiai partnerségi megállapodásának aláírása után.
Visszaállt a válság előtti szintre a magyar haszonjármű-piac
Az idén várhatóan mintegy 20 ezer új kishaszonjárművet és 5500 darab nagyhasznonjárművet értékesítenek a magyarországi márkakereskedések a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének előrejelzése szerint.
Új szabvány az autóiparban - Ismerje meg ön is!
Az IATF 2016. október 1-jén adta ki megújult autóipari követelményrendszerét, immáron a saját nevével fémjelezve, IATF 16949:2016 néven.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Gyártósori Összeszerelő - Operátor
 Forgácsolástechnológus - Kísérleti Motorgyártó Központ - Egyedi gyártás koordináció
 Fejlesztőmérnök
 Projektbeszerző
 Minőségügyi vevői kapcsolattartó

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu