Bértárgyalások: ki nevet a végén?  - Ez történt a 46. héten
Bértárgyalások: ki nevet a végén? - Ez történt a 46. héten
A Mercedes mellett az Audinál is megkezdődtek a bértárgyalások az elmúlt héten, a legfontosabb hír mégsem ez lett a négy karikás gyártóval kapcsolatban. De hogy mi is, az kiderül heti összefoglalónkból, amelyben a Suzuki is kiemelt szerepet kap.
Vincze-Pap Sándor: 50 százalékos béremeléssel lehetne visszacsábítani az embereket a buszgyártásba
Köszönhetően a Nemzeti Autóbuszgyártási Cselekvési Tervnek és a volán társaságok, valamint a BKK igényeinek, hamarosan beindulhat a magyar buszgyártás, amely ma - megrendelés hiányában - parkolópályán van. A napokban megrendezett 47. Autóbusz Szakértői Tanácskozáson beszélgettünk az egykor szebb napokat látott ágazat kitörési pontjairól és a realitásokról Vincze-Pap Sándorral, a Magyar Buszgyártók Szövetségének elnökével.
Versenypiaci szolgáltatássá tehetik a villanyautók feltöltését
Várhatóan 2017 végére elkészíti a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) az elektromos autók által vételezhető áram árszabályozását - írta az NGM tájékoztatására hivatkozva a hétfői Világgazdaság.
Buczkó Gergely lett Magyar Gumiabroncs Szövetség elnöke
A Pirelli Hungary ügyvezetője a hazai gumiabroncs-gyártók szakmai szövetségének (HTA) elnöki székében Muzsay Istvánt váltotta.
25 éves Magyarországon az ABB
Az évfordulót együtt ünnepelték ügyfeleikkel, ahol konferencia keretében az iparág tekintélyes hazai és külföldi előadói mutatták be napjaink vezető technológiai irányzata, az Ipar 4.0 és a dolgok internete adta lehetőségeket, különös tekintettel az automatizálásban és az energetikában rejlő fejlődési irányokra.
BLOG: A Techtogether versenyen több cég is felkeltette a figyelmem - videóval
A veszprémi Pannon Egyetem által delegált csapat tagjai a Bosch gokart versenyére alakultak, mi az automatizált vezetésben vagyunk jók.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Forgácsolástechnológus - Kísérleti Motorgyártó Központ - Egyedi gyártás koordináció
 Stratégiai beszerző
 Üzemmérnök
 Pályakezdő minőségbiztosítási mérnök
 Fejlesztőmérnök

 

 

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu