Győrben gyártják majd az Audikhoz az elektromos motorokat
Győrben gyártják majd az Audikhoz az elektromos motorokat
2018 végén, 2019 elején indul az Audi elektromos autók sorozatgyártása Győrben, s ekkor kezdik meg az elektromos motorok előállítását a magyarországi üzemben - mondta el Peter Kössler, az Audi Hungaria Motor Kft. ügyvezetője.
Lezárult a Magyar Suzuki hároméves modernizációs programja - Jön az új Ignis
A fejlesztésnek köszönhetően idén a Magyar Suzuki 210 ezer kocsit gyárt, ez rekord a történetében. A csoport folytatja a 2014-ben indított márkaoffenzíva programot, amely szerint évente legalább egy új modellel rukkol elő Európában. A jövő év elején az új Ignis kompakt városi szabadidőautó érkezik a piacra.
Európára és az orosz piacra összpontosít a Rába
Az elnök-vezérigazgató úgy vélte, ha a beruházások befejeződnek, az európai haszonjármű-ipar számára Magyarország, és azon belül a Rába lesz a legközelebbi és 21. századi kapacitás.
Kétezer munkás sztrájkolna a kecskeméti Mercedesnél
Hétfőn adott hírt a Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezete arról, hogy írásos megállapodást kötöttek a kecskeméti Mercedessel, melynek részeként a gyártósori munkavállalók bére 2017-ben 12 százalékkal, míg 2018-ban további 7 százalékkal emelkedik. Balogh Béla, a Vasas elnöke szerint ez a megállapodás érvénytelen: az érdekvédelmi tevékenységet ugyanis a gyárban a Vasas is végzi, ők azonban ehhez a megállapodáshoz nem járulnak hozzá.
Megkezdődtek a bértárgyalások az Audinál is
A hét elején megkezdődtek a jövő évre vonatkozó bértárgyalások a győri Audi Hungaria és a mintegy hétezer tagot maga mögött tudó Audi Hungaria Független Szakszervezet között - mondta el lapunk érdeklődésére a cég kommunikációs vezetője.
Kaszás Zoltán: visszavárjuk a szerelősor mellé a kismamákat, ha úgy érzik, eljött a munkába állás ideje
Gyárban dolgozni már nem jelent egyet a nehéz fizikai munkával, egyre több nő dolgozik operátorként. Az Opel szentgotthárdi gyárában is szép számmal akadnak, megkérdeztük a vállalat kommunikációs szakértőjét, mivel teszik vonzóvá a nők számára a munkát.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Projektvezető
 Vevői minőségbiztosítási mérnök
 Üzemmérnök
 Fejlesztőmérnök
 Termelési koordinátor

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu