Sztrájkkészültség: ha kell, a végsőkig elmennek a kecskeméti Mercedes dolgozói
Sztrájkkészültség: ha kell, a végsőkig elmennek a kecskeméti Mercedes dolgozói
A munkatársak kizsigerelve érzik magukat, fáradtak, a befektetett munka nincs arányban a bérekkel, ezért alakítottunk sztrájkbizottságot - mondta Balogh Béla, a Vasas Szakszervezet elnöke portálunknak.
Jármű kommunikáció az okos városokban: elterjedés előtt álló infrastruktúra nagyon sok lehetőséggel
Holttér-és zöldhullám-figyelés, vészfékezés-és állójármű-figyelmeztetés. Számos cég fejleszt jármű kommunikációs eszközöket a világon, és mint minden szektorban, itt is nagy a verseny. A Budapesti Műszaki Egyetem Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszékén működő MEDIANETS labor arra törekszik, hogy a kutatás mellett hasznosítható fejlesztéseket is ajánljon a szolgáltatóknak, hiszen ez a világ nagyon gyorsan változik.
A Linamar Zrt. több mint hétmilliárd forintból bővíti békés megyei gyárait
A Linamar Hungary Zrt. 7,2 milliárd forintos beruházással bővíti békéscsabai és orosházi gyárát, az autóipari cég a fejlesztéshez egyedi kormánydöntéssel 507,8 millió forint állami támogatást nyert.
Növelte nyereségét és árbevételét a Waberer´s az idei három negyedévben
Növelte nyereségét és árbevételét az idei első három negyedévben a Waberer´s International Zrt. (Waberer´s) - közölte a cég.
Autóipari vállalatok finanszírozzák az ELTE legjobb informatikushallgatóinak tanulását
A Bosch, az Ericsson, az evopro és a Morgan Stanley támogatásával az ELTE Informatikai Kar havi 50 ezer forintos ösztöndíjjal támogatja azokat az első éves egyetemi hallgatókat, akik középiskolai tanulmányaik során kiemelkedő eredményt értek el matematikából vagy informatikából, és felvételt nyertek a programtervező informatikus szakra. Az ösztöndíjakat 2016. november 9-én adták át az ELTE lágymányosi kampuszán.
BLOG: Az Autopro az eszköz arra, ha mérnököt keres - videóval
Nincs a világnak olyan pontja, ahol nem kellene megharcolni a tehetségekért. Annyi változott, hogy elmúltak azok az idők, mikor a vállalatok viszonylag könnyen szereztek embereket.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Engineering manager
 Vezető - Mechanikus megmunkálás - Motorgyártás
 Projektvezető
 Fejlesztőmérnök
 Forgácsolástechnológus - Kísérleti Motorgyártó Központ - Egyedi gyártás koordináció

 

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu