Urbán László: a Magyar Suzuki a beszállítói nélkül nem értelmezhető
Urbán László: a Magyar Suzuki a beszállítói nélkül nem értelmezhető
Az esztergomi autógyártó vállalat vezérigazgató-helyettesével az Automotive Hungary kapcsán beszélgettünk digitalizációról, jövőbeni stratégiáról, a kormányzat munkahelyteremtő feladatáról.
S&T FOCUS 2016 Szakmai nap meghívó (videóval)
November 11-én rendezik meg az S&T FOCUS 2016 CAD/CAM/CAE/PLM/IoT Szakmai napot. A rendezvény fókuszában az Ipar 4.0 lesz, rengeteg high-tech, Ipar 4.0 orientációjú szoftver termék premierjére kerül sor.
Az NNG rendszerét használják három új Ford típusnál
Az NNG fejlesztette, a Ford igényeire szabott navigációs szoftvert alkalmaznak három új Ford típusnál, a világ hét régiójának 50 országában - közölte hétfőn az NNG az MTI-vel.
Falk György: akár három hónap alatt behozhatja az árát egy 3D nyomtató
A technológia már nem csak prototípusgyártásra alkalmas, vannak cégek, ahol sorozatgyártásra használják, ugyanis ezzel a technológiával egyben tudnak kinyomtatni bonyolult alkatrészeket. A Varinex Zrt. elnökével beszélgettünk.
Két és félmillió forintot kaptak a Siemenstől a BME hallgatói
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatóinak innovatív műszaki kezdeményezései nyertek támogatást a Siemens pályázatán.
BLOG: Hallgatók, a magyar cégeknél is lehet karrieretek! (Videóval)
A Magyarmet Finomöntöde Kft. ügyvezető igazgatójaként azért tartottam fontosnak, hogy támogassuk a Techtogether Automotive Hungary mérnökversenyt, mert így a fiatalokhoz is el tudjuk juttatni a céljainkat.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Minőségügyi vevői kapcsolattartó
 Forgácsolástechnológus - Kísérleti Motorgyártó Központ - Egyedi gyártás koordináció
 Minőségügyi mérnök (Győr)
 Rendszerfelelős mérnök
 Elektromos karbantartó

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu