A Volvo persze megint megcsinálta - Ez történt a 44. héten
A Volvo persze megint megcsinálta - Ez történt a 44. héten
A Mindenszentek miatti csonka hét viszonylag kevés nagy durranást tartogatott a járműipar tekintetében. A kulcsszavak talán ezek lehetnek: Mercedes, Alcoa, Dubai, na és persze Volvo.
Ajkáról a Suzukiba és a Toyotába
A robotizáció egyértelműen a minőség szinten tartása, javítása, valamint a hatékonyság növelése miatt szükséges az iparban, és nem a munkaerőhiány miatt- mutatott rá portálunk érdeklődésére Lautner József, az Ajkai Elektronikai Kft. ügyvezető igazgatója, akit egy közelmúltbeli fejlesztésük kapcsán kerestünk meg. A cégvezetővel egyebek mellett arról is beszélgettünk, hogy miért éri meg egy mérnöknek náluk dolgozni.
Laczkó Nóra: több munkatársunk visszatért, aki multihoz távozott
Számos előnye van annak, ha az ember egy lendületesen fejlesztő, fejlődő középvállalatnál dolgozik. A TOM-Ferr Zrt. projektmenedzserével a foglalkoztatás mellett a digitalizáció kihívásáról is beszélgettünk.
Varga: a járműipari tesztpálya beruházás 0,1 százalékkal növeli a GDP-t
A zalaegerszegi járműipari tesztpálya beruházás megvalósítása rövid távon 0,1 százalékkal, hosszú távon pedig az ennek hatásaként megvalósuló új járműipari beruházások 100 milliárd forintonként akár további 0,3 százalékponttal növelhetik a magyar gazdaság teljesítményét.
Kalapács alatt a komáromi festőüzem gépei
Hamarosan megindul Komáromban a BYD elektromos autóbuszok gyártása, méghozzá a cég saját, meglévő telephelyén. Ehhez azonban fel kell számolni a korábban ugyanitt működő festőüzem maradék eszközeit, amihez a cég az online árverést választotta.
Ötvenéves a szegedi gumigyár
Ötvenéves a szegedi gumigyár, a jubileum alkalmából a jelenleg a Continental telephelyeként működő üzemben pénteken múzeum nyílt, és utcát neveztek el két korábbi igazgatóról.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Fejlesztőmérnök
 Minőségügyi mérnök
 Stratégiai beszerző
 Minőségügyi mérnök (Győr)
 Forgácsolástechnológus - Kísérleti Motorgyártó Központ - Egyedi gyártás koordináció

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu