Kaszás Zoltán: pezseg az élet Szentgotthárdon, rekordra készül az Opel
Kaszás Zoltán: pezseg az élet Szentgotthárdon, rekordra készül az Opel
A General Motors kötelékébe tartozó magyar motorgyár szóvivőjével az Automotive Hungary kapcsán beszélgettünk sikerekről, a munkaerő fejlesztéséről, az Ipar 4.0 gyakorlati megvalósításáról.
Differenciálművek gyártását viszik a japánok Ercsibe
A Musashi négymillió eurós beruházással differenciálművek gyártását kezdi meg 2017-től. Ágoston Zoltán humánerőforrás-vezetőt kérdeztük a részletekről.
MGE: kevesebb autót hoztak forgalomba idén októberben, mint tavaly
Októberben 7953 személygépkocsit helyeztek forgalomba Magyarországon, 2,9 százalékkal kevesebbet, mint az előző év azonos időszakában.
Németh István: autógyártókkal is tárgyalhatnak tagjaink
A MAJOSZ-tagság egyik nagy előnye, hogy a szervezet időnként olyan programot is szervez, amelynek során egy asztalhoz ülhetnek potenciális partnerek egymással.
MGE: magas a járműjavításban a feketegazdaság aránya
Az évi mintegy ezer milliárd forint forgalmú gépjárműjavítási szektorban 35-40 százalék a feketegazdaság aránya, az alkatrész-kereskedelemnek pedig a fele illegális, forgalma eléri a 230 milliárd forintot - becsüli a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE).
Új szabvány az autóiparban - Ismerje meg ön is!
Az IATF 2016. október 1-én adta ki megújult autóipari követelményrendszerét, immáron a saját nevével fémjelezve, IATF 16949:2016 néven. A Vincotte, egy nemzetközileg elismert tanúsító testület ennek kapcsán tart rendezvényt az autóiparban tevékenykedő vállalatok számára.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Rendszerfelelős mérnök
 Stratégiai beszerző - Fém alkatrészek
 Projektbeszerző
 Beszállítói minőségbiztosítási mérnök
 Engineering manager

 

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu