De miért megy 550 audis dolgozó Pozsonyba?- Ez történt a 43. héten
De miért megy 550 audis dolgozó Pozsonyba?- Ez történt a 43. héten
Nem példa nélküli, mégis figyelemfelkeltő lépés a győri Audinál, a nemzeti buszgyártási stratégiára alapozva tervezett autóbuszok, 16 ezres Toyota visszahívás Magyarországon és egy város, ahonnan eltűntek a dízeles buszjáratok. Ez volt az elmúlt hét az Autopro szemével, a hosszú hétvége miatt kivételesen szerdán.
Malaczkó Marietta: a KUKA nem az ember ellen, hanem az emberért gyárt robotokat
Egyre égetőbb kérdés, hogy felváltják-e az automatizálás berendezései a humán munkaerőt. Erről is beszélgettünk a robotgyártó hazai marketing és PR referensével az Automotive Hungary kiállítás kapcsán.
A Jungheinrich Hungária Kft. a legjobb munkahely
2016. október 27-én között adták át a Legjobb Munkahely díjat. A Jungheinrich Hungária Kft. nyerte az elismerést az 50-250 fő közötti vállalatok kategóriájában.
Küszöbön a 47. Autóbusz Szakértői Tanácskozás
A Gépipari Tudományos Egyesület (GTE) és a Magyar Buszgyártók Szövetsége (MaBuSZ) közös rendezésében november 15-én kerül sor a 47. Autóbusz Szakértői Tanácskozásra Budapesten. A rendezvény a közúti közösségi közlekedés iránt érdeklődők, valamint az autóbuszgyártók és - üzemeltetők hagyományos fóruma.
BLOG: Dehogy szűnik meg 400 ezer munkahely
A napokban Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter úgy fogalmazott, hogy a mintegy négymillió magyar munkahelyből akár 350-400 ezer is megszűnhet a digitalizáció elterjedése miatt. Talán nem fogalmazott egyértelműen, vagy talán nem hallotta meg az üzenet többi részét a média, de a legtöbb hírben úgy kapott szárnyra ez, hogy a robotok elveszik a magyarok munkahelyét. A digitalizáció azonban nem arról szól, hogy emberek nincstelenné válnak és családokat tesznek utcára a robotok.
Hibák a köbön - Analízis a szériagyártásban
A TRIGO részéről Kozári Benedek és Völgyi Ákos szakértők fejtik ki, hogyan zajlik és kellene, hogy megvalósuljon a szériagyártásban felmerülő minőségügyi hibák feltárása, a problémák megoldása.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Projektvezető
 Beszállítói minőségbiztosítási mérnök
 Gyártástechnológia-tervezőmérnök - Járműgyártás
 Termelési koordinátor
 Rendszerfelelős mérnök

 

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu