Jankovics Roland: nagy előny a 3D nyomtatás, de a műanyag fröccsöntés aligha fog eltűnni
Jankovics Roland: nagy előny a 3D nyomtatás, de a műanyag fröccsöntés aligha fog eltűnni
Az alapanyagok világában átrendeződés zajlik az acél felől a könnyebb, többcélúan alkalmazható anyagok irányába. Ez is szóba került a Karsai Műanyagtechnikai Holding kereskedelmi vezetőjével készült interjúnkban.
Hamarosan tesztelik a mosonmagyaróvári buszokat
Elkészült a Kravtex-Kühne cégcsoport új fejlesztésű, 10 méter hosszú busza, a Credo Econell kompakt változata, az első olyan magyarországi gyártású busz, amelyet a kormány által a nyáron elfogadott nemzeti buszgyártási stratégiára alapozva terveztek - közölte a Kühne Zrt. kutatás-fejlesztési vezérigazgató-helyettese. A Credo Econell 10 tesztelése október végén kezdődik.
Bódy Kornél: a bevétel húsz százalékát minden évben fejlesztésre költjük
Az Automotive Hungary kiállításon idén is megrendezte a MAJOSZ a beszállítói napját: megkérdeztük egy veszprémi fröccsöntő ügyvezetőjét, mire elég ez a pár perces bemutatkozás.
Közel 16 ezer autót hív vissza a Toyota Magyarországon
Az indoklás szerint a Takata beszállító cég a vezető és utas oldali légzsákok esetleges hibáját jelezte. Tájékoztatásuk szerint a nagy sebességű felfúvódás során apró fémrészecskék szakíthatják át a légzsák felületét és csapódhatnak az utastérbe.
A Kuka gyártja a leginnovatívabb robotokat
Idén a robotgyártó nyerte a MET Magyarország Zrt. által alapított Innováció és Tehetség Díjat. Az elismerést a Figyelő TOP200-as Gálájának keretében nyújtották át 2016. október 14-én.
Több mint egymillió lámpa készül Gyöngyösön évente
A Stanley Electric Hungary Kft. az autóipar számára gyárt elsősorban első és hátsó lámpákat, de ködlámpák és féklámpák is megtalálhatók a társaság termékportfóliójában.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Stratégiai beszerző
 Gyártástechnológia-tervezőmérnök - Járműgyártás
 Elektromos karbantartó
 Projektvezető
 Logisztikus

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu