Több mint 500 embert Pozsonyba küld a győri Audi
Több mint 500 embert Pozsonyba küld a győri Audi
December elejétől 550, jelenleg az Audi Hungaria járműgyártásán dolgozó munkatárs a Volkswagen Konszern pozsonyi járműgyárában fog dolgozni. A kiküldetés 2018-ig, az Audi Q3 sorozatgyártásának megkezdéséig tart majd. A lépés bevett gyakorlat a társaság életében.
Tíz multiból nyolc nem fog új dolgozókat felvenni a közeljövőben
A magyarországi nagyvállalatok a nemzetközi hangulatnak megfelelően lassú növekedésre számítanak a következő egy évben. Bár a cégek saját helyzetüket kedvezőbben értékelik, mint a teljes gazdaság alakulását, a makrokörnyezet megítélése is egy éve fokozatosan javul - derül ki a K&H nagyvállalati növekedési index eredményeiből.
Festo: az okosgyáraknak is szükségük lesz emberre
Az Ipar 4.0 végrehajtásának folyamata kihívásokkal jár, viszont nagyszerű lehetőségeket is tartogat az automatizálási ipar számára - ezt a Festo már a kezdetben felismerte.
Pethő Máté: nemcsak autókat, karriert is építek Kecskeméten
Több mint hét éve dolgozik Pethő Máté a Mercedes-Benz kecskeméti gyárában. Az összeszerelő üzemben minőségbiztosítási osztályvezetőként dolgozó szakember részt vett a gyár felépítésében, és már javában készül arra, hogy újból átélje egy új Mercedes-Benz gyár születését.
Automata ellenőrzési megoldásokat kínál a Falcon-Vision
A magyar tulajdonú Falcon-Vision ZRt-t 1996-ban alapították olyan, a számítógépes képfeldolgozás technológiáján alapuló gépek fejlesztésére, amelyek feladata 100%os termékellenőrzés a tömeggyártásban. Berendezései szerte a világban üzemelnek Mexikótól Japánig.
Expressz forgócsomagolás a maximális biztonságért
A mai világban semmi nem tud elég gyors lenni, az élet minden területe felpörög. Nincs ez máshogy a logisztika világában sem.
KARRIER HIRDETÉSEK
 CAM Programozó
 Projektbeszerző
 Vevői minőségbiztosítási mérnök
 Senior könyvelő
 Lean szakértő

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu